porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Skládací čtyřdílná nosítka transportní

Skládací ctyrdílná nosítka transportní
Kód zboží:150 080 840
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:4 468 Kč
Cena s 21% DPH:5 406 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

POUZE ORANŽOVÁ BARVA !!

Čtyřdílná skládací evakuační a záchranná nosítka slouží pro přesun zraněných či jinak postižených osob z míst nedostupných mobilní záchranářské technice na místa přístupná této technice.
Pro svoje rozměry, nízkou hmotnost, vysokou pevnost a rychlost nasazení, jsou doporučována k použití všem typům hasičských zásahových jednotek a to jak profesionálních, tak dobrovolných, posádkám rychlých záchranných služeb, či záchranným složkám policie, armády, civilní ochrany nebo Červeného kříže.

Nosítka jsou certifikována dle EN 1865 : 2000 (číslo CE certifikátu č. 92/42/EEC) a plně vyhovují všem potřebám a požadavkům výše uvedených složek záchranných služeb. Na výrobek je vystaveno prohlášení o shodě, podle §12, odst.3, písm. b) zákona č. 22/1997 Sb.

Základem konstrukce nosítek je systém pevnostních eloxovaných AL trubek, pospojovaný speciálně tvarovanými spojovacími armaturami, šrouby a nýty, jež umožňují velmi rychlé a jednoduché složení a rozložení systému nosítek. Použitý materiál konstrukce chrání tuto před korozí a oxidací. Na namáhaných místech jsou AL trubky ještě zdvojovány vnitřní výztuhou. AL konstrukce je osazena pevnou, omyvatelnou textilií, která bez problému snáší mnohonásobné rozložení a složení nosítek.

Součástí nosítek jsou i dva vázací popruhy s plastovými spojkami, pro uchycení přepravované osoby po dobu transportu na nosítkách. Přesný způsob rozložení a složení nosítek, včetně uložení v obalu, je zřejmý z přiložených fotografií – viz. Příloha č.1

Konce nosítek jsou osazeny gumovými koncovkami, sloužícími k pevnějšímu úchopu kraje nosítek a v zimních měsících při teplotách pod bodem mrazu izolující kůží na rukou od kovové konstrukce nosítek. Vlastní nosítka jsou složena ve vyztuženém textilním kufru, uzavíratelném kovovým zipem a osazeném z horní strany držadlem pro pohodlné přemisťování na místo použití.

Základní rozměry a parametry :

  • složený tvar (rozměry obalu): 58 x 21 x 12 (v cm)
  • rozložený tvar (rozměry pro použití): 214 x 54 x 13 (v cm)
  • váha nosítek bez obalu: 6,8 kg
  • váha nosítek s obalem: 7,8 kg
  • maximální nosnost: 159 kg    
transportní nosítkatransportní nosítka
transportní nosítkatransportní nosítka
transportní nosítkatransportní nosítka
transportní nosítkatransportní nosítka





Související zboží

6 442 Kč s DPH
5 324 Kč bez DPH
13 946 Kč s DPH
11 526 Kč bez DPH
12 723 Kč s DPH
11 360 Kč bez DPH
novinka
Fixační límec Spencer NEC UP - dospělý
387 Kč s DPH
320 Kč bez DPH
novinka
Fixační límec Spencer NEC UP - dětský
387 Kč s DPH
320 Kč bez DPH
novinka
Fixační vyprošťovací korzet SED Spencer
3 427 Kč s DPH
3 060 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz