porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

FLAME ADE - hasicí sprej 470 ml

FLAME ADE - hasicí sprej 470 ml

Prodej zboží již SKONČIL. Pro jiné nás kontaktujte na poptavky@vyzbrojna.cz.

FireAde2000 je novou technologií, hasební látkou a mnohoúčelovým prostředkem, spojujícím výhody různých chemických technologií - vše v jednom výrobku. Lze ho konkrétně využít jako hasivo, chladící prostředek, prostředek pro likvidaci nebezpečných látek (konečná likvida, čištění skvrn), prostředek pro čištění kouře, pro likvidaci výparů a pro odbourání uhlovodíků pomocí mikroorganismů.

FireAde2000 napadá všechny čtyři prvky požárního čtyřstěnu. Likviduje palivo - chemickým obalením molekul uhlovodíku vytváří emulsi. Přerušuje řetězovou reakci volných radikálů - pohlcením ENERGIE a tedy i tepla vznikají při srážce těchto nenabitých molekulárních částic s jinými molekulami. Snižuje teplo - vytvářením teplotního spádu vlivem měrného tepla vypařováním a jednoduchého objemového ochlazování. Zamezuje přístupu kyslíku - vytvoření bariérové vrstvy s nízkou hustotou.

Technické parametry:
  • certifikace: TÜV/WGK - na 100% koncentrát
  • certifikace v ČR: TÚPO Praha - certifikát typu č. 221/021/2007
  • vyhovuje zkoušce: OECD 203 "rybí zkouška", OECD 202 část 1 (48 h) "dafniová zkouška", OECD 423 "zkouška toxicity", NFPA 18 "zkouška smáčedla" pro požáry třídy A a B
 
SouborTypVelikost 
flameade-bezpecnostni-list.pdfPDF File252 kBstáhnout 


webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz