porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

WATER JEL Burn Jel chladící gel na popáleniny BJ 80

WATER JEL Burn Jel chladící gel na popáleniny BJ 80
Kód zboží:150 080 020
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:170 Kč
Cena s 12% DPH:190 Kč
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Burn Jel EU je čistý chladící gel určený pro ošetření menších opaření a popálenin. Využívá konvekce tepla známé z Water-Jel obvazů a přikrývek a okamžitě chladí ránu. Dále nabízí i Burn Jel EU účinnou ochranu proti kontaminaci rány, čímž podporuje léčebný proces.

Gel nabízíme ve variantách buď v plastové lahvi 80 ml, v balení 6 sáčků, každý 4g chladícího gelu nebo láhev s pumpičkou.

Záruční doba je 36 měsíců.

WATER JEL® je prostředek první pomoci při popáleninách, to znamená, že je využitelný všude tam, kde existuje reálné riziko popálení, např. přímým ohněm, horkou tekutinou, párou, hořícím kovem, zásahem elektrického proudu, případně výbuchem apod.

Prostředek je zejména určen pro zásahové jednotky požární ochrany, vozy rychlé záchranné služby první pomoci, lékárničky první pomoci na pracovištích, ale i v domácnosti apod. Výrazným způsobem zkracuje čas při poskytnutí pomoci a tím zabraňuje rozšíření a prohloubení popáleninového zranění.

Prostředky WATER JEL® jsou standardní výbavou všech členských armád NATO a výbavou řady policejních složek zemí západní Evropy.

WATER JEL je gel, který je tvořen z deionizované vody doplněné ingredienciemi zajišťující jeho stabilitu a trvanlivost. Aplikuje se jednoduchým přiložením na popáleninu. Jedním krokem provedeme všechny úkony při poskytnutí první pomoci klasickým způsobem. V případě, že postižený je ještě v plamenech, použití vodního gelu plamen ihned uhasí a zabrání samovznícení.
Gel se po rozbalení přikládá na postiženého bez nutnosti strhávat ošacení. Odnímá z popáleniny teplo, čímž zabraňuje rozvoji popáleniny a zároveň má analgetické účinky, čímž snižuje bolestiPoskytuje možnost hasit i bílý fosfor a chrání před teplotou 800oC po dobu 50s. WATER JEL je čistý gel nebo gel na gáze.

Burn Jel s pumpičkouBurn Jel s pumpičkou
Burn Jel sáčekBurn Jel sáček


Ověřený zákazník

Přidáno: 19. 4. 2020
50% Několikrát jsme ho použili je velice učiní na popáleniny .



Související zboží

239 Kč s DPH
213 Kč bez DPH
299 Kč s DPH
267 Kč bez DPH
627 Kč s DPH
560 Kč bez DPH
974 Kč s DPH
870 Kč bez DPH
1 131 Kč s DPH
1 010 Kč bez DPH
1 419 Kč s DPH
1 267 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz