porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Svítilna LED LENSER P5R

Svítilna LED LENSER P5R

Prodej zboží již SKONČIL. Pro jiné nás kontaktujte na poptavky@vyzbrojna.cz.

ACU svítilna LED LENSER® P5R je elektronicky řízena, vybavena technologií Smart Light (SLT).

LED LENSER® P5R tvarem a velikostí vychází z typu LED LENSER® PP.
- je řízena mikroprocesorem- technologie SLT (viz text níže )...
- 3 světelné funkcí...
- rychlé zaostření se zámkem-LOCK system...
- odolná proti nárazům, prachu, proti postřikové vodě
- konstrukčně pro dobíjecí ACU...
- včetně baterie, opaskového Inteligent klipu a zápěstní šňůry...

Jediným tlačítkem přepínáte mezi třemi funkcemi: 100% výkonem, 15% výkonem a velmi účinným stroboskopem.
ACU baterie vydrží až 1 000 opakovaných dobití. Předností svítilny LED LENSER P5R je přes svoji malou velikost světelný výkon, jednoduché ovládání, bezproblémové nabíjecí konektory. Magnetický konektor svítilny LED LENSER P5R usnadňuje manipulaci při dobíjení akumulátoru svítilnmy. Svítilnu jednoduše přiložíte k druhému "protikusu" a ostatní zajistí silný magnet. Žádná zásuvka, žádný "zásuvkový" konektor.

LED LENSER® P5R je jednookým králem mezi slepými. Napůl liliputem a napůl světelným monstrem. Navzdory její malé váze dokáže vyvinout světelné záření jako reflektor.

Inteligentní nabíječka hlídá nabíjení, indikátor dobíjení svojí změnou barvy signalizuje konec dobití. Pokud svítilnu z nabíječky zapomenete odstranit, nic se neděje. Akumulátor přebitý nebude a při poklesu napětí jej nabíječka opětovně "dokrmí". K dobíjení používáte 220V, nebo USB počítače. ACU svítilna LED LENSER® P5R je elektronicky řízena, vybavena technologií Smart Light (SLT).

LED LENSER® P5R je malá, extrémně jasná baterka pro náročné zákazníky, kteří chtějí být šetrní k životnímu prostředí.

LED LENSER P5R je odolná proti nárazům, prachu a proti postřikové vodě Je vybavena 3 režimy a to defensivním stroboskopem, režimem 100% výkonu a režimem 15% výkonu.
Praktické balení v plastovém kufříku.

VYSVĚTLIVKY: Měření parametrů LED LENSER®, doby životnosti baterií a nové značení na (v) obalech (již od r. 2010). *Světelný tok - jednotka světelného toku je 1 Lumen (počet lumenů). Měří se v maximální paprskové vzdálenosti (v metrech), v nejjasnější variantě po zapnutí svítilny s novou sadou nových alkalických baterií LED LENSER®. Výsledky průměrných hodnot se mohou lišit v závislosti na typu diody, typu a stavu baterií v rozsahu = +-15%. ** Průměrná doba životnosti baterií při svícení byla měřena do posledního zbytku energie, poslední zbytek světelného toku při tom neklesl pod 1 lumen. Nové značení parametrů jednotlivých výrobků je umístěno na vnitřních stranách obalů, nebo na vnějších stranách (balení BLISTER)- (piktogramy), na trh je zaváděno postupně s novými výrobními sériemi.



210l          

7h          

190
LED:High End Power LED
délka:136,5 mm
hmotnost:198 g
světelný tok:200 lm
baterie:4 x AAA
kapacita:7,2 Wh
doba svícení:64 h
dosah světla:210 m
obr. 01obr. 01
obr. 02obr. 02
obr. 03obr. 03
obr. 04obr. 04
obr. 05obr. 05





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz