porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

DESTINY - zásahové rukavice (DOPRODEJ)

DESTINY - zásahové rukavice (DOPRODEJ) -

Prodej zboží již SKONČIL.


Čtyřvrstvá celokoženná rukavice s membránou .
Základní a nosnou vrstvou je speciálně upravená, teplu, vodě a oděru odolná kůže. V dlani lícová, na hřbetu štípenka,  zajišťující maximální citlivost a komfort  při práci. V dlani a hřbetu rukavice jsou navíc použity Kevlarové výztuhy, poskytující lepší ochranu v nejexponovanějších místech.
Rukavice je vybavena vysoce prodyšnou membránou Porelle®, která je voděodolná a zároveň tvoří bariéru proti bakteriím, krvi a chemickým látkám. Další vrstvu  tvoří kombinace technického Kevlaru® a Nomexu®, která   zvyšuje odolnost proti teplu, oděru a řezu. Bezprostřední ochranu ruky tvoří poslední vrstva-podšívka, vyrobená ze stoprocentního Kevlaru®. Skladba těchto materiálů umožňuje použití rukavic v náročných podmínkách při zachování vynikající citlivosti. Úpletová manžeta rukavice je vyrobena z  Kevlaru®.
Rukavice jsou testovány a certifikovány dle normy EN 659 – Ochranné rukavice pro hasiče.

Pokud ale chcete vědět do které velikostní skupiny vaše ruka patří, řiďte se těmito pokyny: Textilním metrem nebo provázkem si změřte obvod ruky (praváci pravou a leváci levou ruku) přes vyklenuté klouby. V místě kloubů prstních a záprstních kostí je lidská ruka nejširší. Ruka musí být sevřena tak, aby se konec ukazováku mírně dotkl špičky palce. Touto délkou v cm zjistíte svou velikost ruky a s pomocí následujíci tabulky určíte potřebnou velikost rukavice.

Velikostní sortiment zásahových rukavic - 3D střih:

obvod ruky (cm)

14,2-16,7

16,7-19,2

19,2-21,7

21,7-24,2

24,2-26,7

26,7-29,2

29,2-31,7

velikost rukavice

6

7

8

9

10

11

12

membrána:ANO
použití:zásahová
svrchní materiál:celokožené





Související zboží

12,82 € s DPH
130,67 € s DPH
velikost:
130,67 € s DPH
velikost:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz