porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Dezinfekce ASOR - 5l - bojuje proti Koronaviru

Dezinfekce ASOR - 5l - bojuje proti Koronaviru

Prodej zboží již SKONČIL.


Bezalkoholová-nehořlavá kapalina, velmi bezpečná, velmi účinná, účinná proti bakteriím i virům.
Použití pro osobní hygienu i dezinfekci ploch, určená k prostorovým dezinfekcím, je vhodná do potravinových provozů, bezpečně dezinfikuje látkové roušky bez vyváření a následného žehlení, levná!!!
Výborně se hodí pro domovy seniorů a do všech druhů škol i školek ...

V přílohách najdete ke stažení:
- bezpečnostní list
- porovnání dezinfekce na bazi směsi ethanolu a  ASORu
- info a rozsah využití

Přípravek vzhledem ke své nezávadnosti je určen pro dezinfekci v mateřských školách, základních školách a u všech dalších škol, školních družinách, jídelnách, menzách a to všech předmětů, hraček, postýlek, celého mobiliáře a osobní hygieně.

ASOR spolehlivě odstraňuje všechny viry i bakterie a používá se k dezinfekci různých povrchů a materiálů, omyvatelných ploch, zařízení a předmětů, které přicházejí do styku s potravinami, vč. dezinfekce pitné vody. Je vhodný pro použití v obydlích, v rekreačních, sportovních a léčebných objektech, v bazénech, dětských táborech, městských službách, průmyslu, zemědělství a v potravinářské výrobě včetně výroby alkoholických i nealkoholických nápojů.

Spolehlivě ničí složku virů Covid-19.Možno použít i na desinfekci roušek. Stačí přidat do vody, roušky nechat přes noc ve vodě s prostředkem - ráno vymáchat a dát usušit. Prostředek zničí všechny viry i bakterie a rouška se nemusí vyvářet, ani žehlit.

Použití ASOR
1. Použití na osobní hygienu
ASOR se používá běžně jako každý antivirový a antibakteriální přípravek. Nastříkat a promnout, mezi prsty, dlaně po zápěstí, případně výše-předloktí. Protože neobsahuje alkohol, nevysušuje, alergické reakce nejsou známé. Ošetření pokožky běžnými krémy, na které je každý zvyklý. Není výbušný, není
hořlavý, skladuje se běžně v dodaných kanystrech, bez dalších zvláštních opatření. Likvidace obalů z ASORu probíhá standardním způsobem do tříděného odpadu. ASOR se může vylít přímo do odpadu, nezpůsobuje žádnou ekologickou havárii.  Doporučujeme neskladovat na slunci, ale spíše v tmavých místnostech. Expirace po 9ti měsících.

2. Použití na plochy
ASOR se používá na všechny druhy ploch. Buď se nanese rozprašovačem, houbičkou, hadrem. Běžně se po aplikaci plochy setřou. Tím je ošetření ukončeno. Obdobným způsobem je ošetřují kliky, stoly, monitory.... Podlahy doporučujeme vytírat následovně: Vytření se doporučuje neředěným ASORem. Po vytření se použitý ASOR vyleje běžně do výlevky. Paní uklízečka ať si dává do kbelíku jenom tolik přípravku, který ihned spotřebuje. Neskladovat přímo v kbelíku, jenom v kanystru.

3. Gastro provoz
Vše, co se týče dezinfikování gastro nádob, příborů, je obdobné jako u osobní hygieny a dezinfekci ploch. Po standardním umytí gastro nádob, ASOR aplikujeme rozprašovačem, houbičkou apod.  Po 5 min otřeme a proces dezinfekce je hotov. U příborů, naběraček atd. pošplícháme rozprašovačem, nebo namočíme do ASORu a necháme okapat. Tím je dezinfekce provedena.

Návod k použití
Dezinfekce přípravkem ASOR se provádí mokrým nanesením, nebo pomocí rozprašovače (prostory, výrobní zařízení, povrchy), ponořením (různé předměty, hračky) a dávkováním do vody. Přípravek je účinný proti bakteriím v závislosti na poměru ředění po 1 až 15 min. Povrchy prostor (podlahy, stěny) a zařízení se přípravkem potírají 1x, nebo při značném znečištění 2x (s 15 min. intervalem). Silně znečištěné předměty a plochy se nejprve mechanicky očistí, umyjí a pak dezinfikují. Pro jednorázové potření je spotřeba přípravku 200 ml na 1 m2 povrchu, v případě opak. čištění je to celkově 300 až 400 ml na 1 m2 povrchu. Povrchy by měly být zvlhčeny stejnoměrně. Při použití rozprašovače spotřebujte pro jednorázové použití minimálně 100 ml přípravku na 1m2 ošetřované plochy. Stejným způsobem je možné ošetřit zařízení, povrchy, potrubí související s výrobou, přepravou, skladováním potravin, krmiv nebo nápojů (vč. pitné vody). Pro potřebu osobní hygieny použijte roztok přípravku k omytí nebo s využitím rozprašovače. Předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami nebo nápoji, nechte 5 min. namočené a nechte uschnout (povrchy, předměty nevyžadují oplachovat čistou vodou). Při dezinfekci pitné vody, bazénových vod použijte přípravek v dávce 4l na 1m3 vody při 1.úkonu a při dalších v dávce 1l na 1m3 pitné vody. Po 5 min. je voda dezinfikována. Při provádění testu dynamické biocidní účinnosti došlo k inhibici bakterií ve vodě do 1 minuty při poměru ředění 1:1000.

Ředění
Doporučené ředění s vodou pro povrchové použití přípravku je maximálně 1:100; Po naředění přípravku ihned proveďte aplikaci! (doporučujeme připravit takové množství roztoku, aby bylo zpracováno do 30 min. od naředění).

Fyzikální a chemické vlastnosti 
Vodní roztok sloučenin s obsahem aktivního chloru, a to zejména kyseliny chlorné, chlornanu sodného a, které uvolňují chlor. Dále obsahuje chlorid sodný. Vzhled: Bezbarvá, čirá kapalina. Zápach (vůně): Charakteristický, slabě po chloru. pH roztoku: 6,5-8,0; ORP: 750-950 mV. Přípravek je plně biologicky odbouratelný. Koncentrace účinné látky: Chlornan sodný: 0,04 g na 100 g přípravku;

Balení: 
- kanystr 5 litrů






Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz