porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

RIWALL PRO RPSD 52 benzínový zádový rosič 14 litrů

RIWALL PRO RPSD 52 benzínový zádový rosic 14 litru

Prodej zboží již SKONČIL.


Moderní a výkonný zádový rosič s možností snadné přestavby na foukač.Motor splňuje nejpřísnější evropské emisní normy Euro. Vhodný k ošetřování zahrad, sadů, parků, vinohradů a lesních porostů jako prevence vůči chorobám či k regulaci škodlivého hmyzu.

Lze využít i k postřikům proti škůdcům nebo dezinfekci ve skladech, provozovnách, hospodářských staveních nebo stájích. Jako foukač poslouží k vyfoukávání listí a dalších nečistot z teras, cest apod.

Ventilátor je poháněn silným motorem a vytvořený proud stlačeného vzduchu s sebou strhává postřikovou látku, která ve formě miniaturních kapiček skvěle ulpí na postřikovaném povrchu.

Lze použít k rozprašování chemikálií a hnojiv ve formě tekutin, prášků a granulí, množství postřiku se dá nastavit ve 4 stupních.
Antistatický systém zabrání možnosti jiskření nebezpečném zvláště při použití práškových výrobků či při práci v suchém podnebí.
Ideální i pro práci na větších plochách.

Rosič je už v základu vybaven nadstandardními komfortními popruhy a měkčenou zádovou výstelkou, které jsou nezbytným doplňkem při dlouhotrvající práci se strojem.

Použití: tekutiny, prášky, granulát
Komfortní zádový popruh: ano

Parametry:

RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
SouborTypVelikost 
sd41a1901092b.pdfPDF File573 kBstáhnout 





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz