porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Ocelová tlaková láhev Dräger 6l/300bar

 Ocelová tlaková láhev Dräger 6l/300bar
Kód zboží:150 040 175
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:7 700 Kč
Cena s 21% DPH:9 317 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Tlaková láhev ocel 6l/300 bar.
Extra lehká 7,5 kg vč. ventilu Dräger EFV (ventil s pojistkou proti tlakovému rázu).
Konstruováno s použitím nejmodernější technologie a moderních materiálů.
Životnost lahve neomezená - pokud je dodržena pravidelná revize po 5-letech

Moderní materiály
Tlakové láhve jsou vyrobeny z bezešvé aluminiové vložky a jsou potaženy obalem z uhlíkových vláken v epoxidovém pojivu. Na tlakovou láhev je poté nanesena vnější vrstva ze skelných vláken v epoxidové pojivu. Tato vnější vrstva ze skelných vláken je použita za účelem zvýšení odolnosti tlakové láhve proti nárazům a oděru při provozu. Po vysokoteplotním ošetření epoxidového pojiva je na povrch tlakové láhve ještě nanesen vnější gelový plášť, čímž vznikne hladký a snadno čistitelný povrch válce.

Pokroková technologie
Vyrobeno a odzkoušeno s použitím automatických, počítačem řízených procesů. Neustálé zpětné investice do výroby a nástrojů zajišťují, že tlakové láhve společnosti Dräger jsou vyráběny a testovány v souladu s technologicky nejvyspělejšími procesy, jaké jsou k dispozici. Automatický sběr dat zajišťuje plnou vystopovatelnost všech použitých materiálů a efektivní monitoring parametrů kritických procesů.

Systém plně homologovaný podle normy PPE
Protože společnost Dräger vyrábí veškeré prvky systému dýchacího přístroje - masku, řemení i tlakové láhve - můžete si být jisti nejvyšší kvalitou a maximálním výkonem, přičemž také požíváte výhod kompletně homologovaného systému osobní ochranné výstroje (PPE) od jediného výrobce. Všechny komplety tlakových láhví Dräger s ventily plně vyhovují směrnici o tlakové výstroji a PED, vyhovují také normě BS EN 1964-1:1999

Možnost rychlého připojení tlakové láhve
Rychlé připojení tlakové láhve Dräger umožňuje rychlou a snadnou výměnu tlakových láhví v terénu i v dílně. To umožňuje efektivnější a plynulejší operace, protože odpadá nutnost časově náročného šroubování ovládacího kolečka na ventilu tlakové láhve.

lahevlahev





Související zboží

7 901 Kč s DPH
6 530 Kč bez DPH
10 001 Kč s DPH
8 265 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz