porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Pojistka na hadice UNI (kulatá)

Pojistka na hadice UNI (kulatá)
Kód zboží:180 040 302
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:147 Kč
Cena s 21% DPH:178 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Pojistka slouží k namontování na spojky DIN a zabraňuje rozpojení hadic. Používání pojistek je již povoleno i v postupových kolech a na celém útočném vedení.

Při používání pojistek je téměř stoprocentní jistota, že se hadice, kde byla použita pojistka nerozpojí, a to ani v případě, že jsou použity volnější nebo hodně namazané hadicové koncovky.
Obal pojistky je většinou vyroben z mosazi, kolík pojistky je vyroben z nerez oceli. Tyto materiály zajišťují odolnost vůči korozi. Chod speciální pružiny je velice jemný a samotná pružina má vysokou životnost. Díky této pružině jde kolík s minimálním odporem zamáčknout a po uvolnění se vrací zpět do původní¨polohy, takže nepoznáte rozdíl zapojení s pojistkou a bez pojistky.

Montáž pojistky je jednoduchá. Umisťuje se přímo na hadicovou koncovku. Při správném umístění je pak kolík pojistky stlačen koncovkou, kterou připojujeme. Po zapojení spojek se kolík vysune a zabrání tak rozpojení.
Montáž pojistek je vhodná na stroj a kompletně na rozdělovač. Někteří proudaři pro větší jistotu a bezpečnost používají i na proudnice.

UNIVERSÁLNÍ



webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz