porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Zlatý záchranářský kříž Mladí hrdinové - kniha

Zlatý záchranářský kříž Mladí hrdinové - kniha -
Kód zboží:200 020 051
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:8,86 €
Cena:8,86 €
 


odeslat dotaz na produkt

Časopis RESCUE REPORT mnoho let spolupracuje na ocenění nejlepších profesionálních a laických záchranářských činů v rámci projektu Zlatý záchranářský kříž. Z projektu se stal zdroj inspirace pro generace hasičů, policistů a záchranářů a vznikla tato kniha. Hrdinové vždy inspirují a možná nejvíce to platí u dětských a juniorských hrdinů. Touto knihou chceme inspirovat rodiny budoucích záchranářů i těch, kteří se již věnuji této profesi.

O Vánocích je televize plná pohádek. V této knize ale žádné pohádky nejsou. Najdete v ní pouze SKUTEČNÉ PŘÍBĚHY dětských a mladistvých hrdinů, kteří ZACHRÁNILI ŽIVOT a změnili tím osudy jiných. Kniha je plná PRAKTICKÝCH RAD k tématu první pomoci. Píše se v ní o tom, jak RYCHLE A NENADÁLE do života zasáhne nešťastná událost a jak velmi často je to právě nejbližší příbuzný, který pomůže.

Hrdinou se člověk NERODÍ.
Hrdinou se člověk STÁVÁ.
Hrdiny si můžeme VYCHOVAT.

Část výtěžku z prodeje knihy bychom rádi věnovali občanskému sdružení Popálky, o které se píše v knize.

AutorMUDr. Gianna Conti
Fotografiearchiv redakce RESCUE Report
JazykČesky
Počet stran80
Rok vydání2020
Vazbapevná

Ukázka z knihy Mladí hrdinové, Gianna Conti.

MATĚJKO
„Rodino, jedeme na výlet,“ zavelel jednoho prázdninového dne táta Jaroslav. Pětiletý Matěj měl dobrodružné výpravy s taťkou, mámou Zuzanou a dvouletým bráškou Samkem rád. Vzal si batůžek a netrpělivě čekal u dveří, až vyrazí. Namířeno měli na zříceninu Súľovského hradu v Žilinském kraji na Slovensku. Byl příjemný letní den a nikdo netušil, že se počasí nečekaně změní ve zlého démona. Najednou se spustil liják, nebe se zatáhlo a začaly ho křižovat blesky. Hromy burácely. Matěj se ani moc nebál, věděl, že s tátou a mámou je v bezpečí. Zuzana se s mladším synkem před bouřkou ukryla do malé jeskyně. Obloha se znovu rozsvítila a výboj z nebe udeřil do míst, kde se rodina nacházela. Když hrom dozněl, maminka a Samko, kterého držela v náručí, mlčeli. Zdálo se, že spí. Tátu Jaroslava odhodila tlaková vlna na skály, kde zůstal bez hnutí ležet. „Mami, tati,“ volal Matěj, který jediný vyvázl bez zranění a snažil se rodiče probrat. Jenže oni ani bráška na něj nereagovali. Pak mu došlo, že zůstal sám uprostřed lesa.

Chcete vědět, jak to dopadlo?
Nejen tento, ale i mnohé další příběhy a inspiraci pro celou rodinu najdete v knize Mladí hrdinové.

rozměry (d x š x v)cca 20,5 x 1 x 20,5 cm
Zlatý záchranářský kříž
Zlatý záchranářský kříž
Zlatý záchranářský kříž
Zlatý záchranářský kříž


Ověřený zákazník

Přidáno: 2. 7. 2021
50% Dobrá věc



Související zboží

24 € s DPH
9,61 € s DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz