porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

SORB®XT sypký sorbent 5x pytel 50 litrů + ZDARMA 10L kbelík a 1ks podložky

SORB®XT sypký sorbent 5x pytel 50 litrů + ZDARMA 10L kbelík a 1ks podložky -

Prodej zboží již SKONČIL.


+ d�rek

při nákupu 5 pytlů SORB®XT 50L

1x SORB®XT kbelík 10 litrů + 1x SORB®XT OM sorpční utěrka

 

 

SORB®XT 50L je okamžitá pomoc při úniku ropné látky, chemikálii atd. na vetší plochy.

Toto vysoce účinné, 100% organické pojivo lze bezpečně použít na vodě, silnicích a na všech ostatních površích.
Během několika sekund se absorbuje téměř čtyřnásobek mrtvé váhy.
Díky nízké hmotnosti pojiva je manipulace příjemně snadná.

Které látky absorbuje SORB®XT?
Oleje a maziva 100%

Ropa, ropný, topný olej, hydraulický olej, motorový olej, mazadla na bázi oleje, kuchyňský olej, živočišný olej, kapalné parafiny a petroleje

Barvy a další 100%
Barvy, laky, barviva, polyesterové pryskyřice, brzdové kapaliny, odmrazovací a chladicí prostředky, hasicí pěna, krev atd.

Chemikálie a emulze 100%
Alkoholické látky, organická rozpouštědla, fungicidy, polymery, ředidla a benzín

Hořlaviny 100%
Benzín, nafta, lodní nafta, tryskové palivo

Návod k použití:
SORB®XT nasypte rovnoměrně na rozlitou látku (pro tento účel použijte mechanické nástroje, jako koště, lopata nebo Peko XT). SORB®XT nechte působit asi 1 minutu spolu s absorbovanou látkou. Po aplikování je nutné zamést ošetřený povrch. SORB®XT spolu s kontaminovaným materiálem odstraňte s ošetřovaného místa. Když Vám zůstal na zemi mastný flek, můžete použít náš SORB®XT STAIN SOLUTION PRO, kterým odstraníte flek a po kontaminaci odmastit ošetřované místo. Kontaminovaný materiál zlikvidujte v souladu s platnými předpisy o nakládání s odpady.

Oblasti použití:
továrny, společnosti, ochrana životního prostředí, silniční provoz, obce, města, na vodní hladině, na cestách a asfaltu, půda, průmyslové plochy nebo speciální povrchy.

Skladování:
Uchovávejte v opakovaně uzavíratelných nádobách nebo v balení, skladujte v suchu a při nízké vlhkosti, aby se zabránilo tvorbě plísní. Trvanlivost 5 let, 60 měsíců.

Vlastnosti:
Multi-absorbent, velikost zrna 0,125 - 4,0 mm, 100% organická látka, absorbent, který plave na vodní hladině, typu I, II, III-R, SF.
Hydrofobní / oloefilní látka, objemová hmotnost přibližně 140 g / l, absorbuje látku za pár sekund je vysoce efektivní a neškodný pro lidi, zvířata a životní prostředí. Na oddělení a zachytávání nebezpečných látek.

Absorbuje látky jako:
olej nebo látky podobné olejům, palivo, nafta, benzín, ropné látky různé druhy chemikálií, maziv, barvy na bázi oleje, nestabilizované emulze, brzdové kapaliny, chladivá, Nemrznoucí směs, aerosoly, krev.










Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz