porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Nová prodejna ve Zlíně

04.07.2019

Dne 2.7.2019 jsme otevřeli prodejnu a showroom na nové zlínské adrese. Důvodem bylo rozšíření obchodního sortimentu a zvýšení skladových zásob.

Mezi pozvanými hosty nechyběli starosta SH ČMS pan Jan Slámečka, starostové okresních sdružení Zlínského kraje, nebo zástupci dobrovolných i profesionálních hasičů a hasičských médií.

Po úvodních slovech majitele společnosti pana Roberta Válala a starosty SH ČMS pana Jana Slámečky došlo k slavnostnímu přestřižení pásky, kterého se chopil sám nejvyšší představitel dobrovolných hasičů a hosty jsme uvítali v nových prostorech.

nejlépe vám to vysvětlí šéf... hosté a slavnostní přestřižení pásky
 

Hosté si jako první v ČR mohli prohlédnout a vyzkoušet nové vycházkové stejnokroje PS I z materiálu nové generace, na které jsme rovnou přijali i objednávky. Dále byla k vidění nejmodernější hasičská stříkačka Rosenbauer Fox IV.

Nová prodejna nabízí mnohem větší prodejní plochu, větší sklady do kterých se nám vejde více zboží, abychom nabídli zákazníkům lepší servis. Kompletně nový design prodejny kopíruje moderní styl největšího hasičského showroomu v Jihlavě a na naši novou zlínskou prodejnu jsme tak právem hrdí.

 zkoušení nových uniforem od firmy Blažek

V zázemí prodejny jsme také vybudovali novou dílnu a nabízíme zákazníkům ze Zlínska i větší kapacity pro servis a opravy hasicích přístrojů.

Před prodejnou máme také vyhrazen dostatek parkovacích míst, což zejména ve srovnání s dřívějšími prostory také vnímáme jako zlepšení pro naše zákazníky.

prodejna Zlín exteriér

Pokud budete mít cestu kolem, zastavte se u nás a prohlédněte si nové prostory. I kdybyste si nic nekoupili, stále pro vás máme v rámci společné akce s HS Media a pivovarem LITOVEL zdarma připraveno letní osvěžení, více o akci ZDE.

Prodejnu a showroom naleznete na nové adrese tř. Tomáše Bati 283, areál ZLINER. Kompletní kontaktní údaje nové zlínské prodejny naleznete ZDE.

Těšíme se na vaši návštěvu!

 

tým Požární bezpečnosti prodejna Zlín interiér

prodejna Zlín exteriér prodejna Zlín interiér

nové zásahové oděvy Rosenbauer

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz