porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

U nás prázdniny ještě nekončí - prázdninové osvěžení až do konce září

19.06.2019

Navštivte do konce září některou z našich prodejen. Odměníme Vaše usilí a nabídneme Vám osvěžení alko i nealko pivem značky LITOVEL.
Vzhledem k úspěšnosti akce Prázdninové osvěžení pokračuje i v září.

 

HS media insta 1080x1080 Hasicska 11 II.jpg

Pivovar Litovel je hrdý partner hasičského sportu.

Na chuti litovelského piva se kromě umu sládků podílí i tři základní suroviny. Jde o ječmen z úrodných hanáckých polí, chmel z vyhlášené tršické oblasti a také voda z Litovelského Pomoraví.

cerny citron.png

Pivovar LITOVEL - tradice, ústa k poctivému řemeslu, ruční práci a kvalitním surovinám.
To jsou hlavní zásady, kterých se dodnes drží pracovníci pivovaru Litovel, jenž byl slavnostně otevřen v roce 1893 jako ryze český vlastenecký Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli.
Historie pivovaru je lemována četnými úspěchy a oceněními z mnoha výstav a celostátních i světových anonymních degustačních soutěží.
Portfolio Pivovaru Litovel tvoří piva vařená tradičními postupy na předem danou stupňovitost, otevřeným kvašením a dlouhým dozráváním v ležáckém sklepě.
Zaměřuje se také na pivní speciály pro různé příležitosti či pivní mixy.

Jedním z piv, které v pivovaru vzniká, je nefiltrovaný světlý ležák s názvem HASIČSKÁ 11%. Sládek Petr Kostelecký jej uvařil společně s profesionálními a dobrovolnými hasiči jako poděkování za jejich obětavost, odvahu a připravenost zasáhnout při událostech, kdy jsou ohroženy lidské životy a další hodnoty.

Partnery akce jsou Pivovar Litovel, HS media a Požární bezpečnost s.r.o.


partneri akce Litovel

 

 

 

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz