porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Flexibilní vak na vodu

novinka
Flexibilní vak na vodu -
Kód zboží:150 140 051
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:311,29 €
Cena:376,67 €
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
objem:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Flexibilní hasičské vaky představují ideální řešení pro dostatečný přísun protipožární vody v místech, kde není možné vyřídit stavební povolení na pevné hasicí cisterny. Všestranné využití nabízí umístění také v místech, kde je nutné dbát na bezpečí osob, například při pořádání nejrůznějších výstav, srazů, závodů, aj.

Flexibilní protipožární vaky jsou certifikovaným a osvědčeným sortimentem u profesionálních i dobrovolných hasičů. Variabilita a pestrá nabídka zásobníků na vodu co se objemu a určení týče, umožňuje nalézt řešení i v místech, kde není možné vyřídit stavební povolení. Přeprava a instalace hasicích zásobníků na vodu je velmi jednoduchá, stejně tak jako obsluha. Umístění výrobků nepodléhá stavebnímu povolení, nevyžadují ani žádné speciální stavební úpravy. Protože mají přirozený vzhled, nenarušují ráz krajiny. Nádrže dosahují maximální výšky 1,6 m. Navzdory tomu vyniká toto řešení vysokou odolností nejen vůči různým druhům kapalin, ale také proti mechanickému poškození a dalším vnějším vlivům.

Pro výrobu hasičských flexibilních nádrží je používán speciální materiál a kvalitní výrobní postupy. Materiál z tkané struktury z vysoce kvalitních PES -polyesterových, kompozitních textilních membrán, používaných v technologiích EXOM, je ošetřen vysoce výkonnou polymerní vrstvou z polyvinylchloridu. Nádrže odolávají teplotám od – 30 až do + 70 °C. Jejich přeprava a instalace je velmi rychlá a pohodlná. Dají se také dobře složit a uskladnit. Technické tkaniny mají vysokou odolnost i vůči vnějším vlivům, například proti propíchnutí.






Související zboží

cena na poptávku
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz