porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Ermak 20 - hasicí zádový vak

novinka
Ermak 20 - hasicí zádový vak -
Kód zboží:120 040 300
 
Dodací doba:10 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:146,12 €
Cena:176,78 €
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 

odeslat dotaz na produkt

Inovovaný hasicí zádový vak ERMAK je navržen a vyráběn se zkušenostmi získanými z vývoje řady hasících zádových vaků ERMAK, která je na trhu od roku 2014 a je používána profesionálními a dobrovolnými hasiči v České republice, mnoha státech EU i za jejími hranicemi. Hasící zádový vak ERMAK je navržen a vyráběn v České republice.

Novinky modelu 2024:
  • nový design - typická černo-žlutá praktická kombinace a více reflexních pásek
  • použita extra odolná tkanina Cordura®
  • inovovaná tvarovaná záda s dvojitou silnější vložkou
  • inovovaný zádový systém - dvojité vycpávky v ramenních a bederních pásech, robustní spona místo klasického trojzubce na bederním pásu s popruhem 5cm, ramenní popruhy upraveny pro komfortní uchycení vysílačky a mikrofonu
  • nové robustní upínací popruhy pro uchycení ženijních nástrojů
  • kapsa na zip

Hasicí zádový vak ERMAK je určen k hašení lesních a polních požárů. Je vhodnou výbavou cisternových požárních vozů, terénních automobilů při obhlídce polesí v suchých měsících, nebo jako prevence v kombajnech při sklizni.

Při návrhu ERMAKu byl kladen důraz na maximální komfort a odolnost. Základem je dvouvrstvá konstrukce kde vnější extra odolná voděodolné tkanina Cordura® v dobře viditelné žluto-černé barvě chrání vnitřní vrstvu, která nese vodu. Komfort zajišťuje dvojitá tvarovaná zádová vložka, která je vložena mezi těmito vrstvami. Inovovaný zádový systém je osazen širokými ramenními, prsními a bederními popruhy umožňující nastavení pro různé výšky postav. Na ramenní popruhy lze připnout vysílačku a mikrofon.

Dvoučinná kovová ruční proudnice, která vyniká jednoduchou konstrukcí a velmi lehkým tahem. Proudnice je vybavena nástavcem umožňujícím regulaci výstupního proudu. Tento nástavec umožňuje také použít pěnu. Dvouvrstvá 3D konstrukce s vnější extra odolnou voděodolnou tkaninou Cordura® v dobře viditelné žluto-černé barvě. Vnitřní vrstva z tkaniny oboustranně potažené PVC. Dvouvrstvá tvarovaná zádová vložka chránící tělo proti studené vodě a zaručující maximální pohodlí. Inovovaný zádový nosný systém se širokými ramenními, prsními a bederními popruhy umožňující nastavení pro různé výšky postav. Rozměrné víčko pevně uchycené k vaku. Velké plastové madlo pro pohodlné přenášení naplněného vaku. Velká úložná přední kapsa na zip.

objem:20 / 25
šířka:44 / 47 cm
výška:64 / 68 cm
délka:13,5 / 14 cm
hmotnost:2,3 / 2,5 kg
délka dostřiku:plný proud 12 m; sprchový plochý proud 5,5 m
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak
ermak - hasicí zádový vak





Související zboží

novinka
Příslušenství k batohu PANTHER a vaku ERMAK
14,24 € s DPH
příslušenství:
akce+ dárek
Ermak 25 -  hasicí  zádový vak
176,78 € s DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz