porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

HONDA EC 3000 G AVR - elektrocentrála

HONDA EC 3000 G AVR - elektrocentrála -
Kód zboží:160 030 309
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:1 020,59 €
Cena:1 234,90 €
 


odeslat dotaz na produkt

Jednofázové elektrocentrály střídavého napětí najdou své široké uplatnění při napájení menších elektrických strojů, ručního nářadí, elektroniky, na staveništi, v dílně i v domácnosti a nebo u záchranných složek.

230V / 50 HZ JAKO Z TEMELÍNA
Pro zajištění vysoce kvalitního napájecího proudu je nezbytná kvalitní regulace napětí a výkonu. Jednofázové elektrocentrály jsou členěny hlavně podle typu konstrukce a podle typu regulace napájecího proudu. Právě regulace napájecího proudu je velmi důležitá z hlediska vhodnosti napájení konkrétních typů spotřebičů. Dle typu regulace jednofázové elektrocentrály mohou napájet téměř celé spektrum spotřebičů; od prostého světlení přes elektromotory a ruční nářadí až po citlivou elektroniku a počítače nebo lékařské přístroje a vybavení.

RÁMOVÉ JEDNOFÁZOVÉ ELEKTROCENTRÁLY
Zejména díky proslulé životnosti, minimálním požadavkům na údržbu, jednoduchosti a robustnosti konstrukce jsou rámové elektrocentrály Honda vyhledávány jak uživateli pro domácí použití, tak především profesionály z řad řemeslníků a stavebníků.

NENÁROČNÍ "PRACANTI"
Základními hodnotami jsou jednoduchá a odolná konstrukce, spolehlivý start a schopnost dlouhodobě dodávat maximální výkon pro napájení spotřebičů v nejtěžších pracovních podmínkách a při nouzových situacích.

Elektrocentrála EC 3000G AVR: ryze profesionální model malé, jednofázové elektrocentrály s regulací výstupu pomocí AVR. Výkonný alternátor pohání profesionální motor řady GX s lehkým startem a to vše ukotveno v pevném ocelovém rámu.        

MALÁ RÁMOVKA S AVR DO NEPOHODY

Tato robustní, malá, benzínová elektrocentrála střídavého napětí je svým výkonem určena převážně "profíkům" pro napájení malých spotřebičů typu osvětlení, ručního elektronářadí nebo přístrojů s citlivější elektronikou.
Svými kompantními rozměry a nízkou hmotností se hodí do pojízdných autodílen, opravárenských vozů pro práci v terénu.
Celá soustava je uložena na pružných silentblocích v rámu, svařeném z ocelových trubek o průměru 25 mm.
Ten zajišťuje mimořádnou ochranu soustavy proti případnému poškození a zároveň slouží jako transportní madlo pro snadnou manipulaci.
Proto, aby alternátor produkoval napětí 230V / 50Hz, je motor opatřen automatickým, mechanickým regulátorem otáček tak, aby při jakémkoliv odběru proudy byly otáčky motoru konstantní ve výši 3000 ot./min.
Elektrocentrála je opatřena zásuvkami 2x Schuko (16A 230V).
Ovládání elektrocentrály je velice snadné a jednoduché.
Stačí natankovat, elektrocentrálu postavit na vodorovnou plochu, zkontrolovat olejovou náplň motoru, nastartovat zatažením za rukojeť ručního startéru, počkat pár vteřin na ustálení chodu motoru a do příslušné zásuvky připojit napájený spotřebič.
Elektrocentrála splňuje veškeré nároky na elektrickou bezpečnost a je opatřena ochrannými prvky jako je ochrana motoru proti úniku oleje nebo alternátoru proti přetížení. 
Robustní a pevná konstrukce rámu se nekroutí a spolehlivě tlumí působení vibrací od motoru na podklad.
Snižuje se tak hlučnost elektrocentrály a práce je potom příjemnější.
Údržba elektrocentrály je zcela nenáročná a spočívá v základní údržbě benzínového motoru.

počet fází:1f
výkon maximální:3,0kW
výkon provozní:
motor:Honda GX 200
maximální výkon motoru:3000min-1
palivo:benzín Natural 95
obsah válce:
startování:ruční
chlazení:vzduchem
napětí / frekcence:230V/50Hz
spotřeba:
objem nádrže:3,1l
typ generátoru:synchronní
produkovaný el. proud (typ regulace):elektronická regulace AVR
osazení - zásuvky:2x 230V/16A
krytí:IP23
rozměry v x š x d:600 x 450 x 450 mm
hmotnost:41kg
HONDA EC300G AVR





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz