porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Batoh Pax L-FT2

Batoh Pax L-FT2 -
Kód zboží:120 050 050
 
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:459,57 €
Cena:556,08 €
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Pax L-FT2 je standardní pohotovostní batoh pro záchrannou službu se 2 předními kapsami. Základní model se rozšířil o 2 velkorysé přední kapsy, díky kterým je v batohu více místa a vznikl tak batoh L-FT2. Tento batoh můžete použít jako systém na 2 batohy a organizovat jej přehledně a variabilně. 

Do přední části batohu se integrovala velmi dlouhá plochá přihrádka, do které můžete umístit nákrčník. Za touto přihrádkou se přes boční zip dostanete do samostatné přihrádky na dokumenty.

Tělo tohoto batohu ukazuje jeho skutečný organizační talent. Můžete si zde libovolně uspořádat volitelně dostupné vnitřní kapsy PAX. Pásky na suchý zip všité uvnitř zadní části je bezpečně udrží na místě. Kolem rámu těla jsou připevněna široká poutka z gumičky. S těmi můžete uložit například masky. V případě potřeby můžete odstranit smyčky gumičky nebo je vyměnit. Navíc se do rámu připevnily ploché průhledné sáčky, takže máte připraveny například vyšetřovací rukavice. Všechna poutka na gumičky PAX Wasserkuppe jsou označena buď červeně pro materiály zajišťující oběh, nebo modře pro materiály zajišťující ochranu dýchacích cest. V kombinaci s volitelně dostupnými vnitřními kapsami, které jsou také barevně označeny, to pomáhá realizovat optimální organizaci ve vašem batohu.

PAX L-FT2 vám nabízí již zmiňované 2 velké přední kapsy. Horní přední kapsa pohotovostního batohu má poutka uvnitř víka a na bocích. Získáte také dvě vnitřní kapsy „FT“ k připevnění. Poutka na víku a vnitřní kapsy lze používat současně. Boční poutka můžete použít, pokud vynecháte alespoň jednu vnitřní kapsu. Spodní přední kapsa má čtyři poutka pro infuze a další poutka pro infuzní systémy.

Po rozložení je standardní střední stěna navržena speciálně pro intubaci. Zde máte své kompletní intubační náčiní přehledně a snadno na dosah. Endotracheální trubici lze umístit do ochranných průhledných držáků. Jsou pak přístupné z obou stran a zajištěné proti vyklouznutí páskem na suchý zip. Intubační náčiní lze uložit do variabilních smyček se samostatným krytem. Najdete zde také vhodné smyčky pro ústní hltanové a nazofaryngeální dýchací trubice. Sekce pro rychlý přístup drží fixační a blokovací stříkačku. Pomocí dvoucestného zipu získáte přístup k intubačnímu příslušenství ve střední stěně, kde je vše bezpečně uloženo a přesto okamžitě přístupné.

Batoh můžete nosit na boku nebo podélně, protože má dvě rukojeti. Ty lze snadno dezinfikovat a díky poutavé barvě je lze ihned najít. Ramenní popruhy lze sundat a vyměnit, pokud se pravidelným používáním zašpiní natolik, že praní nepomůže. Pokud byste někdy někde uvízli, jednoduše batoh sejměte pomocí přezek.

Batoh má reflexní proužky na 5 stranách. Spolu s trojúhelníkem PAX na přední a zadní straně je nezaměnitelným varovným efektem. Reflexní prvky jsou doplněny skrytým švem. Pro následné označení batohu můžete využít pět centimetrů široké pásky na suchý zip na přední straně. Odpovídající reflexní proužky naleznete v našem obchodě.

Sériové číslo batohů PAX je vždy na horní rukojeti.

batoh pax L-FT2
batoh pax L-FT2


webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz