porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

HONDA EU 10i - elektrocentrála

HONDA EU 10i - elektrocentrála -
Kód zboží:160 030 300
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:1 231,25 €
Cena:1 489,80 €
 


odeslat dotaz na produkt
Snadno ovladatelné, lehce přenosné, kompaktní a mimořádně tiché elektrocentrály poskytují mimořádně kvalitní elektrickou energii i v nejvzdálenějších a nejzapadlejších koutech Země.
Tyto lehké a snadno přenosné elektrocentrály s velmi úsporným provozem disponují zvukově izolovanou kapotáží, doplněnou moderním a výkonným tlumičem pro snížení provozního hluku na minimální možnou úroveň. Díky použití moderních a lehkých materiálů, jako je např. hořčík, je hmotnost těchto elektrocentrál snížena na minimum.

Unikátní invertorová technologie použitá u modelů s označením EU produkuje vysoce kvalitní elektrický výstup umožňující napájení velmi citlivých elektronických přístrojů jako je např. výpočetní technika a snižuje riziko případných poruch nebo poškození spotřebičů způsobených napájením nekvalitní a nestabilní elektrickou energií.

Všechny naše invertorové elektrocentrály jsou opatřeny automatickým ovládáním motoru ECO-THROTTLE™, které automaticky optimalizuje otáčky motoru v závislosti na aktuálním odběru a je tak zaručena maximální úspora paliva. Mimo jiné lze při použití speciálního kabelu propojit a „sfázovat“ dvě identické elektrocentrály. Zdvojnásobí se tím elektrický výkon a možnost rozšíření rozsahu použití elektrocentrál.

Odběr elektrocentrály pouze osobně na střediscích Jihlava, Praha, Havlíčkův Brod a Nové Město na Moravě, Hradec Králové, Plzeň, Zlín, Opava kde proběhne proškolení o obsluze a předání.
počet fází:1f
výkon maximální:1000 W
výkon provozní:900 W
motor:GXH 50, 4 taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV
maximální výkon motoru:1,32 kW
palivo:
obsah válce:
startování:reverzní
chlazení:vzduchem
napětí / frekcence:12 V
spotřeba:340 g/kWh
objem nádrže:2,1 l
typ generátoru:
produkovaný el. proud (typ regulace):invertor
osazení - zásuvky:
krytí:IP 23
rozměry v x š x d:379 x 242 x 451 mm
hmotnost:13 kg
HONDA EU 10i
HONDA EU 10i





Související zboží

1 171,22 € s DPH
varianta 1:
varianta 2:
1 569,76 € s DPH
varianta 1:
varianta 2:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz