porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Lesní požární batoh Pax

Lesní požární batoh Pax -
Kód zboží:120 050 015
 
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:352,43 €
Cena:426,43 €
 


odeslat dotaz na produkt

Lesní požární batoh PAX se skládá ze základního modelu pro hašení lesních požárů a bederního pásu. Je navržený pro hašení nízkých požárních obvodů při požárech polí a porostů. Ekonomická tryska batohu a jemně rozprášená hasicí voda zajišťují maximální efektivitu v terénu a dělají z batohu nepostradatelný nástroj pro hasiče. Základní lesní požární systém je vybaven polstrovanými ramenními popruhy, bederním pásem, který lze individuálně nastavit, aby zajistil pohodlné nošení i při dlouhých lesních požárech v náročném terénu a soběstačným zdrojem vody o objemu 20 litrů.
 
Spodní konec vodního vaku je umístěn v bederním pásu, aby bylo zajištěno optimální rozložení hmotnosti, přičemž hadice je vedena speciálním otvorem, aby se zabránilo zauzlování.
 
Volitelně lze u nosného systému vyjmout vodní měch v několika jednoduchých krocích a vybavit jej lesními požárními moduly M a L a pouzdry PAX a ihned jej znovu vložit. To šetří čas, usnadňuje hašení a navíc šetří záda záchranářů. Zádové polstrování batohu lze rychle přizpůsobit velikosti nositele, zatímco pohodlný bederní pás zaručuje dokonalé uchycení a ideální rozložení zátěže při hasebních akcích.






Související zboží

110,63 € s DPH
118,24 € s DPH
218,31 € s DPH
455,69 € s DPH
204,31 € s DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz