porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Kombinovaný řezací a hasicí systém RFC CUTTEX

Kombinovaný řezací a hasicí systém RFC CUTTEX -
Kód zboží:
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:
Cena:cena na poptávku
 


odeslat dotaz na produkt

RFC CUTTEX je ultra vysoký hasicí systém s funkcí řezání vodním paprskem, který kombinuje řezání a hašení v jednom systému. Byl vyvinut k bezpečnému a účinnému hašení požárů s malým požárním zatížením, jako jsou požáry kontejnerů, vozidel nebo sil, aniž by bylo nutné v první fázi hašení vytvářet velkoplošný přístup ke zdroji požáru. Lze překonat i náročné situace, jako jsou požáry ve ventilačních systémech nebo podhledy s šikmými a podlouhlými konstrukcemi, přes jemnou vodní mlhu. 

RFC CUTTEX používá 60 až 120 m dlouhou hadici. To umožňuje maximální účinný dosah 240 m, takže hasiči mohou při zásahu flexibilně reagovat. Systém je založen na osvědčeném vysokotlakém hasicím systému UHPS (ultra-high pressure system) společnosti Rosenbauer. Hasiči mohou snadno deaktivovat funkci řezání bez použití nástrojů, když to není potřeba. RFC CUTTEX pak může být použit jako běžný vysokotlaký hasicí systém.

RFC CUTTEX je k dispozici jako vestavěná funkce pro hasičské vozy nebo jako mobilní systém. Obě možnosti jsou založeny na snadné manipulaci: RFC CUTTEX je připraven k použití stisknutím tlačítka.

Nově vyvinutá ergonomická a lehká tryska nese nádobu na abrazivo. Během provozu může být míchání abrazivního materiálu zahájeno jednoduchým nastavením otočné rukojeti na trysce, což umožňuje řezání široké škály materiálů. Obsah nádoby s brusivem vystačí na dobu řezání minimálně 60 sekund. Hadicí je dopravováno čisté hasivo, takže nepodléhá zvýšenému opotřebení. Standardní délka hadice je 60 m. Integrovaný systém dávkování pěny umožňuje aplikaci pěny s vysokou mírou napěnění.

Základní modul RFC CUTTEX se díky svým kompaktním rozměrům hodí i na pickupy, panelové dodávky nebo válečkové kontejnery a lze jej tedy instalovat velmi flexibilně.

V případě zájmu nebo dotazů kontaktujte pana Mlatečka. 

+420 607 022 089
mlatecek@vyzbrojna.cz

RFC CUTTEX
RFC CUTTEX
RFC CUTTEX
RFC CUTTEX





Související zboží

656,67 € s DPH
803,69 € s DPH
875,57 € s DPH
682,82 € s DPH
varianta 1:
682,82 € s DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz