porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

RIWALL PRO RPSD 52 benzínový zádový rosič 14 litrů

RIWALL PRO RPSD 52 benzínový zádový rosic 14 litru

Prodej zboží již SKONČIL. Pro jiné nás kontaktujte na poptavky@vyzbrojna.cz.

Moderní a výkonný zádový rosič s možností snadné přestavby na foukač.Motor splňuje nejpřísnější evropské emisní normy Euro. Vhodný k ošetřování zahrad, sadů, parků, vinohradů a lesních porostů jako prevence vůči chorobám či k regulaci škodlivého hmyzu.

Lze využít i k postřikům proti škůdcům nebo dezinfekci ve skladech, provozovnách, hospodářských staveních nebo stájích. Jako foukač poslouží k vyfoukávání listí a dalších nečistot z teras, cest apod.

Ventilátor je poháněn silným motorem a vytvořený proud stlačeného vzduchu s sebou strhává postřikovou látku, která ve formě miniaturních kapiček skvěle ulpí na postřikovaném povrchu.

Lze použít k rozprašování chemikálií a hnojiv ve formě tekutin, prášků a granulí, množství postřiku se dá nastavit ve 4 stupních.
Antistatický systém zabrání možnosti jiskření nebezpečném zvláště při použití práškových výrobků či při práci v suchém podnebí.
Ideální i pro práci na větších plochách.

Rosič je už v základu vybaven nadstandardními komfortními popruhy a měkčenou zádovou výstelkou, které jsou nezbytným doplňkem při dlouhotrvající práci se strojem.

Použití: tekutiny, prášky, granulát
Komfortní zádový popruh: ano

Parametry:

RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
RIWALL PRO RPSD 52RIWALL PRO RPSD 52
SouborTypVelikost 
sd41a1901092b.pdfPDF File573 kBstáhnout 





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz