porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Hlasování - Anketa Dobrovolní Hasiči Roku

20.09.2019
Od středy 18.9.2019 můžete i vy svým hlasem přispět do hlasování o nejlepší jednotky a sbory dobrovolných hasičů.

V letošním roce se o titul Jednotka sboru dobrovolných hasičů roku 2019 a Sbor dobrovolných hasičů roku 2019 ucházelo celkem 135 uchazečů.  Finalisté jsou oceňováni za profesionálně provedené zásahy v případě jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí (JSDHO) a v případě sborů a hasičských sborů (SDH a HS) za akce zaměřené na preventivní a výchovnou činnost. 
 
Hlasovat lze dvěma způsoby. Buď prostřednictvím hlasovacího formuláře přímo na stránkách ankety www.adhr.cz, anebo zasláním hlasovací SMS. Do hlasování se může zapojit široká veřejnost, nejen hasičská obec. Každý hlasující může hlasovat oběma způsoby a přidělit svůj hlas jedné jednotce i jednomu sboru, a to v každé z pěti soutěžních oblastí. Hlasující může tedy udělit maximálně 5 hlasů jednotkám a 5 hlasů sborům prostřednictvím hlasovacího formuláře, a jeden hlas jednotce a jeden hlas sboru zasláním SMS. Přesný postup hlasování je popsán na stránkách ankety.  

Hlasovat můžete zde: http://www.adhr.cz/hlasovani/ 
 
Anketa se koná pod záštitou Ministra vnitra Jana Hamáčka, Ministryně financí JUDr. Aleny Schillerové, Ph.D., Ministra zemědělství Ing. Miroslava Tomana, CSc. a generálního ředitele HZS ČR genmjr. Ing. Drahoslava Ryby. 

Tiskovou konferenci k vyhlášení finalistů naleznete zde:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz