porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

HAIX BLACK EAGLE ADVENTURE 2.2 GTX LOW/GRAFITOVĚ STŘÍBRNÁ - pánská volnočasová obuv

HAIX BLACK EAGLE ADVENTURE 2.2 GTX LOW/GRAFITOVE STRÍBRNÁ - pánská volnocasová obuv

Prodej zboží již SKONČIL.


Voděodolné díky GORE-TEX®
Vaše nohy zůstanou v suchu a vy zůstanete zdraví, protože Black Eagle Adventure 2.2 GTX low je trvale voděodolná a extrémně prodyšná. To je zajištěno třívrstvou membránou GORE-TEX® po celé vnitřní výstelce Black Eagle Adventure 2.2 GTX low.

Protiskluzové díky protiskluzu
V Black Eagle Adventure 2.2 GTX low zažijete bezpečný postoj v každé situaci. Abyste neklouzali, podrážka Black Eagle Adventure 2.2 GTX low vám se speciální pryžovou směsí a inovativní konstrukcí profilu nabízí extrémně vysokou odolnost proti skluzu a přilnavost na široké škále podlah.

Prodyšné díky textilnímu svršku
Váš Black Eagle Adventure 2.2 GTX low s textilním svrškem nechá vaši nohu dýchat, protože je propustný pro vodní páru a odvádí vlhkost ven. To je zajištěno použitím jemně zpracované tkaniny z mikrovlákna.

Šněrování během chvilky se systémem FLEXLACE
Black Eagle Adventure 2.2 GTX low bleskově otevřete a zavřete, systém Flexlace usnadňuje nazouvání a svlékání pomocí elastických tkaniček. Flexlace navíc nabízí optimální přizpůsobení Black Eagle Adventure 2.2 GTX nízko vaší noze.

Extra pohodlí pro volnočasové použití
Vaše bota vrací energii vašich kroků a díky aktivní stimulaci vašich fascií vás dostane do kondice a aktivity v každodenním životě.

Odlehčovací odpružení s absorpcí HAIX
Zažijete pohodlné nošení v Black Eagle Adventure 2.2 GTX low, i když jste na cestách několik hodin. Protože integrovaný tlumící klín uvnitř tlumí vaše kroky. Říkáme tomu absorpce HAIX: pro hybnost i při dlouhých pracovních dnech.

Perfektně sedí díky speciálním páskům
Správná bota pro vaši nohu. Díky speciálně vyvinutým kopytům vaše Connexis Go GTX low/black-black perfektně padne a zajistí tak maximální komfort nošení po celý den.

Při každé bezpečnostní kontrole bez kovu
Black Eagle Adventure 2.2 GTX low je zcela bez kovu, a proto je ideální pro vaši práci v bezpečnostních oblastech. Nepříjemné pípání v blízkosti řídicích systémů je minulostí.

Barva: Černá/šedá
Hmotnost jedné boty:475 g

OBUV JE NA OBJEDNÁVKU - VELIKOST NAPIŠTE PROSÍM DO POZNÁMKY
Pouze velikost 44/9,5 je jeden pár skladem na prodejně v Jihlavě.

HAIXHAIX
HAIXHAIX
HAIXHAIX
HAIXHAIX
HAIXHAIX





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz