porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Asistent srdeční masáže Beaty

Asistent srdecní masáže Beaty
Kód zboží:150 080 575
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:1 600 Kč
Cena s 21% DPH:1 936 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

BEATY je asistent nepřímé srdeční masáže, který kontroluje a pomáhá provádět efektivní resuscitaci. Díky jeho nízké hmotnosti a rozměrům - 72 x 43 x 17 mm - jej můžete mít všude s sebou. Malý přístroj, který najde své místo v kapse u kalhot, na klíčích, jako přívěsek, v lékárničce a podobně.

Asistent BEATY se snadno používá, je uživatelsky přívětivý a zcela bezúdržbový. Přiložením na hrudník zachraňované osoby získáte velmi užitečného pomocníka, který vám zaručí správnou hloubku a rytmus srdeční masáže. U nepřímé srdeční masáže je nejdůležitější hloubka masáže (jak hluboko zatlačíte hrudní koš), protože jen správná hloubka, zajistí dobrý kontakt se srdcem. Při správné hloubce stlačení hrudníku 5-6 cm upozorní uživatele pípnutím. Metronom vibracemi určuje správný rytmus stlačování hrudníku - 120/min.

V případě srdeční zástavy dochází přibližně po 4 minutách k nezvratnému poškození mozku. Tomu lze zabránit okamžitým zahájením resuscitace – stlačováním hrudníku ve správném rytmu 120/min. a do správné hloubky 5-6 cm. Udržovat správnou hloubku stlačení hrudníku během resuscitace je pro profesionály velmi obtížné a pro laické zachránce téměř nemožné. Správné provádění resuscitace může ztrojnásobit šanci na přežití.

PROČ MÍT BEATY?

  • ročně zemře jen v ČR zhruba 35.000 lidí na zástavu srdce
  • 88 % případů se stane v domácím prostředí
  • 70 % zachránců nedokáže poskytnout efektivní resuscitaci
  • životnost baterie je až 3 roky

V kombinaci s použitím automatického externího defibrilátoru Defibtech Lifeline, který stejným zvukovým signálem hlídá správné tempo masáže a synchronizací obou pípnutí, si můžete být jisti, že vaše záchrana lidského života je provedena správně.

Resuscitace s použitím Beaty:
Asistent nepřímé srdeční masáže "Beaty" je již součástí lékárniček na mnoha místech světa. 88 % všech zástav srdce se odehraje doma v domácím prostředí. Ne vždy máte po ruce AED a tak nejbližším pomocníkem, může být právě "Beaty". Efektivně prováděná KPR je šancí na přežití. Poznat, zda je prováděna správně, není jednoduché, proto je dobré mít u sebe pomocníka - asistenta "Beaty".

Tento malý přístroj byl vyvinut týmem zdravotních vývojářů a lékařů. Jeho použití doporučují i profesionální záchranáři. Naleznete jej v domácnostech, lékárničkách, záchranářských brašnách a kapsách po celém světě.

beatybeaty
beatybeaty
beatybeaty
asistent srdeční masáže Beatyasistent srdeční masáže Beaty
kurzy první pomocikurzy první pomoci
resuscitace s Beatyresuscitace s Beaty
SouborTypVelikost 
beaty-asistent-neprime-srdecni-masaze.pdfPDF File2 226 kBstáhnout 
letak-resuscitace.jpgJPEG image2 812 kBstáhnout 





Související zboží

+ dárek
Defibtech Lifeline AED - automatický externí defibrilátor
54 329 Kč s DPH
44 900 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz