porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Elektrody ZOLL CPR-D dospělé

Elektrody ZOLL CPR-D dospelé

Prodej zboží již SKONČIL. Pro jiné nás kontaktujte na poptavky@vyzbrojna.cz.

Elektrody ZOLL CPR-D-padz jsou elektrody pro dospělé k defibrilátoru ZOLL AED plus.

Elektrody ZOLL CPR-D pads obsahují snímač, který zjišťuje frekvenci a hloubku kompresí hrudníku při nepřímé masáži srdce.
Tento snímač je jako součást elektrody ZOLL CPR-D-padz umístěn přímo na hrudníku pacienta mezi dlaněmi zachránce a dolní částí stehna.
Jestliže zachránce provádí komprese hrudníku při nepřímé masáži srdce, snímač zjišťuje jejich hloubku a frekvenci a tyto informace přenáší do ZOLL AED Plus.

Při použití elektrod ZOLL CPR-D-padz ZOLL AED Plus monitoruje hloubku a frekvenci kompresí hrudníku při kardiopulmonální resuscitaci.

Působí jako metronom při KPR, aby tak usnadnil záchrannému týmu dodržovat frekvenci 100 kompresí za minutu doporučenou podle AHA/ERC, přičemž současně hlasově i vizuálně informuje, zda je hloubka komprese správná (5-6 cm pro dospělé pacienty).

• elektroda se senzorem síly a rytmu dodávaných kompresí při KPR
• přístroj s touto elektrodou kontroluje správnost masáže (zabudovaný adaptivní metronom vede zachránce ke správnému rytmu a počtu kompresí při KPR)
• lze použít pro defibrilaci a monitorování EKG
• pro defibrilátory AED Plus/AED Pro a Msérii/Rsérii s funkcí KPR
• příslušenství: rukavice, dýchací rouška, dezinfekční ubrousek, nůžky, holicí strojek a malý ručník pro osušení pacientovy pokožky

elektrody ZOLLelektrody ZOLL





Související zboží

-3 630 Kč
Defibrilátor AED ZOLL Plus
46 585 Kč s DPH
38 500 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz