porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna

SURVIVOR Li-lon - profi hasicská LED svítilna
Kód zboží:150 030 250
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:6 663 Kč
Cena s 21% DPH:8 062 Kč
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt
EUROLAMP

SURVIVOR ATEX Li-Ion je nově navržená hasičská svítilna Survivor s certifikací ATEX do Zóny 0.
Svítilna je vybavena nízkoprofilovým designem hlavy svítilny, díky kterému svítilna nepřekáží dalším zařízením a vybavení důležitých při hasičském zákroku.
Svítilna je napájena Li-Ion akumulátorem.

Survivor přichází se dvěma volitelnými adaptéry pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem, které umožňují přizpůsobit světelný paprsek vašim požadavkům bez toho, aby se změnil světelný výkon svítilny.
Novinkou je taky nový design klipu s extra pevnou pružinou, který má navíc integrovaný zpevněný D kroužek, díky kterému svítilna soustavně visí (svítí) směrem dopředu.

Svítilna SURVIVOR je extrémně odolná přenosná svítilna pro hasiče a záchranáře.
Tělo svítilny a nabíjecí základna jsou vyrobeny z odolného nylonu zaručující dlouhou životnost.
Zdrojem světla je výkonná LED dioda C4 s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se o jednu z nejvýkonnějších a nejrozšířenějších pravoúhlých svítilen na světě.

Všechny spoje jsou utěsněny O-kroužky. Krytí IP66.

ATEX certifikace, FTZU 15 ATEX0046X; IEC Ex FTZU 15.0029X
II 1G Ex ia IIB T3/T4 Ga, II 2G EX ia IIC T3/T4 Gb

Objednávat můžete z těchto variant:

150 030 250 (SML90562)
SURVIVOR ATEX Li-Ion s nabíječi 12/230V nabíjení 10hodin je nově navržená hasičská svítilna Survivor s certifikací ATEX do Zóny 0 je vybavena nízkoprofilovým designem hlavy svítilny, díky kterému svítilna nepřekáží dalším zařízením a vybavení důležitých při hasičském zákroku. Svítilna je napájena Li-Ion akumulátorem. Survivor přichází se dvěma volitelnými adaptéry pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem, které umožňují přizpůsobit světelný paprsek vašim požadavkům bez toho, aby se změnil světelný výkon svítilny. Novinkou je taky nový design klipu s extra pevnou pružinou, který má navíc integrovaný zpevněný D kroužek, díky kterému svítilna soustavně visí (svítí) směrem dopředu. Svítilna SURVIVOR je extrémně odolná přenosná svítilna pro hasiče a záchranáře. Tělo svítilny a nabíjecí základna jsou vyrobeny z odolného nylonu zaručující dlouhou životnost. Zdrojem světla je výkonná LED dioda C4 s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se o jednu z nejvýkonnějších a nejrozšířenějších pravoúhlých svítilen na světě.

150 030 251 (SML90564)
SURVIVOR ATEX Li-Ion s rychlonabíječem 230V je nově navržená hasičská svítilna Survivor s certifikací ATEX do Zóny 0 je vybavena nízkoprofilovým designem hlavy svítilny, díky kterému svítilna nepřekáží dalším zařízením a vybavení důležitých při hasičském zákroku. Svítilna je napájena Li-Ion akumulátorem. Survivor přichází se dvěma volitelnými adaptéry pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem, které umožňují přizpůsobit světelný paprsek vašim požadavkům bez toho, aby se změnil světelný výkon svítilny. Novinkou je taky nový design klipu s extra pevnou pružinou, který má navíc integrovaný zpevněný D kroužek, díky kterému svítilna soustavně visí (svítí) směrem dopředu. Svítilna SURVIVOR je extrémně odolná přenosná svítilna pro hasiče a záchranáře. Tělo svítilny a nabíjecí základna jsou vyrobeny z odolného nylonu zaručující dlouhou životnost. Zdrojem světla je výkonná LED dioda C4 s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se o jednu z nejvýkonnějších a nejrozšířenějších pravoúhlých svítilen na světě.

150 030 252 (SML90565)
SURVIVOR ATEX Li-Ion s rychlonabíječem 12V
je nově navržená hasičská svítilna Survivor s certifikací ATEX do Zóny 0 je vybavena nízkoprofilovým designem hlavy svítilny, díky kterému svítilna nepřekáží dalším zařízením a vybavení důležitých při hasičském zákroku. Svítilna je napájena Li-Ion akumulátorem. Survivor přichází se dvěma volitelnými adaptéry pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem, které umožňují přizpůsobit světelný paprsek vašim požadavkům bez toho, aby se změnil světelný výkon svítilny. Novinkou je taky nový design klipu s extra pevnou pružinou, který má navíc integrovaný zpevněný D kroužek, díky kterému svítilna soustavně visí (svítí) směrem dopředu. Svítilna SURVIVOR je extrémně odolná přenosná svítilna pro hasiče a záchranáře. Tělo svítilny a nabíjecí základna jsou vyrobeny z odolného nylonu zaručující dlouhou životnost. Zdrojem světla je výkonná LED dioda C4 s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se o jednu z nejvýkonnějších a nejrozšířenějších pravoúhlých svítilen na světě.

150 030 253 (SML90566)
SURVIVOR ATEX Li-Ion bez nabíječe je nově navržená hasičská svítilna Survivor s certifikací ATEX do Zóny 0 je vybavena nízkoprofilovým designem hlavy svítilny, díky kterému svítilna nepřekáží dalším zařízením a vybavení důležitých při hasičském zákroku. Svítilna je napájena Li-Ion akumulátorem. Survivor přichází se dvěma volitelnými adaptéry pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem, které umožňují přizpůsobit světelný paprsek vašim požadavkům bez toho, aby se změnil světelný výkon svítilny. Novinkou je taky nový design klipu s extra pevnou pružinou, který má navíc integrovaný zpevněný D kroužek, díky kterému svítilna soustavně visí (svítí) směrem dopředu. Svítilna SURVIVOR je extrémně odolná přenosná svítilna pro hasiče a záchranáře. Tělo svítilny a nabíjecí základna jsou vyrobeny z odolného nylonu zaručující dlouhou životnost. Zdrojem světla je výkonná LED dioda C4 s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se o jednu z nejvýkonnějších a nejrozšířenějších pravoúhlých svítilen na světě.

Do redakčního testu nám společnost EuroLamp, která se zabývá přenosnou osvětlovací technikou, zapůjčila svítilnu Streamlight Survivor.


Svítilna tradičního hasičského výrobce prochází neustálým vývojem a inovacemi. Nízkoprofilový design hlavy svítilny nepřekáží a napomáhá dobrému vyvážení. Zajímavostí je možnost použití volitelného adaptéru pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem.

Upravený design klipu zajišťuje, že svítilna míří vždy směrem dopředu, tělo svítilny je vyrobeno z odolného nylonu zaručujícího dlouhou životnost.

Zdrojem světla je zde výkonná C4 LED s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se tak o jednu z nejvýkonnějších – a také nejrozšířenějších – pravoúhlých svítilen na světě.

Jednoduchá a lehká svítilna s inovovaným klipem a nízkoprofilovou hlavou vypadá na zásahových kabátech zcela přirozeně – mezi hasiči se používá prakticky od dob, kdy se tato výbava začala pořizovat.

Bezkonkurenční je u svítilny Survivor poměr výkonu ve vztahu k rozměrům a hmotnosti, ocenili jsme také jednoduchost ovládání jedním tlačítkem na horní – tedy i při pověšení na kabát dobře dostupné – části.

Společnost EuroLamp poskytuje na veškeré jimi dodané výrobky jak záruční, tak i pozáruční servis.

 

Převzato www.pozary.cz

ATEX:ano
Certifikát:CE
Doba svitu na plný výkon:3,5 hod
Napájení:Li-lon
Světelný výkon:175 lm
Světelný zdroj:C4 LED
Baterie:Li-lon
Rozměry v x š x h:180 x 73 x 73 mm
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna
SURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilnaSURVIVOR Li-lon - profi hasičská LED svítilna





Související zboží

3 447 Kč s DPH
2 849 Kč bez DPH
120 Kč s DPH
99 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz