porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

NEODEKONT dekontaminační abrazivní mýdlo

NEODEKONT dekontaminacní abrazivní mýdlo
Kód zboží:150 130 030
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:99 Kč
Cena s 21% DPH:120 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Přípravek NEODEKONT je abrazivní tekuté mýdlo určené především pro pracoviště s nebezpečím kontaminace radioaktivními látkami, dále pak velmi účinný pro mytí kůže po požárech (účinně odstraňuje zplodiny hoření a veškeré nebezpečné látky. Frekvence používání je 1-10x denně. Přípravek je zařazen v bojovém řádu HZS ČR. Je možné ho použít i v ostatních sférách očisty silně až extrémně zašpiněné kůže. VŽDY nanášíte na suchou pokožku !

Původně bylo vyvinuto pro elektrárny Temelín a Dukovany, vzhledem k nebezpečí kontaminace radioaktivními látkami. Velmi účinně dekontaminuje radioaktivní látky, těžké zašpinění a průmyslové mastnoty. Dekontaminuje pokožku, zařízení, techniku, budovy a pracovní plochy. Velmi vhodný je pro důkladnou očistu rukou, celého těla, dokonce i obličeje hasiče, zejména po požárech, kdy je nutné pokožku dekontaminovat od karcinogenních látek zplodin hoření. Obsah balení je 500 ml.
 
Obsahuje dermo složku a není alergenní. Synergický účinek detergentů, emulgátorů, chemosorbentů, chelátů a částečně i iontoměničů, spolu s jemným abrazivem zaručují vysokou účinnost při omývání nebo otírání povrchů. Dodáván je do jaderných elektráren Temelín a Dukovany, HZS, ZZS HLM Prahy a dalších organizací. 
 
Použití:
  • nanesením potřebného množství přípravku (na suchou pokožku) a rozetřením uvolníte kontaminant z pokožky
  • uvolněnou nečistotu a zbytky mycího přípravku pak lehce opláchněte vodou
  • po každém mytí ošetřete pokožku vhodným reparačním krémem

Objem: 500 ml

Zdroj: KTH CHEM

V praxiV praxi





Související zboží

120 Kč s DPH
99 Kč bez DPH
990 Kč s DPH
818 Kč bez DPH
390 Kč s DPH
322 Kč bez DPH
objem:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz