porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

DOK! sada závěsků pro značení dveří při zásazích

DOK! sada závesku pro znacení dverí pri zásazích
Kód zboží:150 080 905
 
Dodací doba:15 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:2 439 Kč
Cena s 21% DPH:2 951 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

DOK! je sada určená ke značení dveří při zásazích zejména ve výškových budovách nebo jinak komplikovaných objektech, kde je klíčové, aby zasahující jednotky měly jednoznačný přehled, zda konkrétní místnost již byla zkontrolována. Tedy v místnosti nehoří a nejsou v ní žádné osoby.

POMÁHÁ PŘI ORIENTACI V PROSTORU SE SNÍŽENOU VIDITELNOSTÍ
Všichni, kdo se někdy účastnili zásahu v takové budově vědí, že se jedná o zásah náročný, komplikovaný a velmi nepřehledný. DOK! je produkt/nástroj, který v prostoru se sníženou viditelností zjednodušuje zasahujícím hasičům orientaci, zlepšuje přehled o situaci, usnadňuje práci a zvyšuje jejich bezpečnost.

URČEN PRO OPAKOVANÉ POUŽITÍ
DOK! se skládá z pouzdra a jednotlivých závěsků s reflexními prvky. Díky použití kvalitních a odolných materiálů a reflexních prvků je DOK! sada pro opakované použití.

POUZDRO 
Vyrobeno z voděodolného materiálu na bázi tkaniny s nanesenou voděodolnou vrstvou pro snadné čištění, mytí a dezinfekci. Pouzdro má tvar obdélníku s oblými rohy a má na třech stranách zip se dvěma jezdci. V případě poškození jednoho jezdce je pouzdro i nadále plně funkční.
Na straně bez zipu, která slouží jako spojovací část mezi mezi pohledovou a zadní částí pouzdra je na vnější straně našitý úchyt pro umístění značkovače/popisovače.
Zadní strana pouzdra je opatřena suchým zipem, kdy druhá část suchého zipu tvoří zadní stranu podložky s okem pro uchycení na popruhu výstroje/výzbroje.
Je určeno k vertikálnímu umístění na výstroji/výzbroji, kdy nejvhodnější je pozice vlevo na opasku kalhot nebo na zádech vpravo na popruhu bomby dýchacího přístroje.

ZÁVĚSKY
Jsou vyrobeny z lakované hovězí usně červené barvy, funkční otvory jsou vysekávané pomocí raznice pro zajištění vysoké mechanické odolnosti proti poškození.
Díky reflexním prvkům od dodavatele 3M je zajištěna zvýšená viditelnost v prostorách se sníženou viditelností (tma, kouř). Umístění reflexních prvků na závěsku je provedeno tak, aby poskytovalo snadnou orientaci a práci se závěskem při označování dveří jednotlivých místností.
Mají vyražené otvory pro zachycení na kování z obou stran dveří, a to v případě kliky i koule. Instalace závěsku na dveře poskytuje okamžitou vizuální informaci o stavu místnosti, která byla závěskem označena.
Jednotlivé komponenty i celá sada je určena pro opakované použití díky použití kvalitních a odolných materiálů a reflexních prvků. Při poškození jakéhokoliv komponentu, je tento jednoduše vyměnitelný za nový, aniž by bylo nutné pořizovat celou novou sadu.
Jsou vyrobeny tak, aby umožňovaly snadnou intuitivní manipulaci ve standardní výstroji, zejména v zásahových rukavicích. Díky jednotnému a jednoznačnému rozmístění reflexních prvků na závěsku je pro hasiče i ve stižených podmínkách snadné provést správné nasazení závěsku na kování dveří. Závěsky jsou v pouzdře uloženy takzvaným přeložením, pro zajištění jednoduchého vytažení závěsku z pouzdra, a to bez nutnosti další manipulace s pouzdrem.

Sada obsahuje:
  • 1x pouzdro
  • 5x závěsek

Závěsky i pouzdro je možné koupit samostatně, do pouzdra se vejde max. 10 závěsků.

Rozměry:
  • pouzdro: 220 x 100 x 25mm (+/- 5mm)
  • otvor pro vyjmutí závěsků 95 x 20 mm
  • materiál PES + PVC
  • závěsek: 400 x 80 x 1,5mm
  • oko pro uchycení na dveře 20mm
  • délka průseku 117 a 75mm
závěskyzávěsky
sada DOK!sada DOK!





Související zboží

929 Kč s DPH
768 Kč bez DPH
420 Kč s DPH
347 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz