porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

DOK! samostatné pouzdro

DOK! samostatné pouzdro
Kód zboží:150 080 906
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:768 Kč
Cena s 21% DPH:929 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

DOK! je sada určená ke značení dveří při zásazích zejména ve výškových budovách nebo jinak komplikovaných objektech, kde je klíčové, aby zasahující jednotky měly jednoznačný přehled, zda konkrétní místnost již byla zkontrolována. Tedy v místnosti nehoří a nejsou v ní žádné osoby.

POMÁHÁ PŘI ORIENTACI V PROSTORU SE SNÍŽENOU VIDITELNOSTÍ

Všichni, kdo se někdy účastnili zásahu v takové budově vědí, že se jedná o zásah náročný, komplikovaný a velmi nepřehledný. DOK! je produkt/nástroj, který v prostoru se sníženou viditelností zjednodušuje zasahujícím hasičům orientaci, zlepšuje přehled o situaci, usnadňuje práci a zvyšuje jejich bezpečnost.

POUZDRO 
Je vyrobeno z voděodolného materiálu na bázi tkaniny s nanesenou voděodolnou vrstvou pro snadné čištění, mytí a dezinfekci. Pouzdro má tvar obdélníku s oblými rohy a má na třech stranách zip se dvěma jezdci. V případě poškození jednoho jezdce je pouzdro i nadále plně funkční.
Na straně bez zipu, která slouží jako spojovací část mezi mezi pohledovou a zadní částí pouzdra je na vnější straně našitý úchyt pro umístění značkovače/popisovače.
Zadní strana pouzdra je opatřena suchým zipem, kdy druhá část suchého zipu tvoří zadní stranu podložky s okem pro uchycení na popruhu výstroje/výzbroje.
Je určeno k vertikálnímu umístění na výstroji/výzbroji, kdy nejvhodnější je pozice vlevo na opasku kalhot nebo na zádech vpravo na popruhu bomby dýchacího přístroje.

Rozměry:
  • pouzdro: 220 x 100 x 25mm (+/- 5mm)
  • otvor pro vyjmutí závěsků 95 x 20 mm
  • materiál PES + PVC





Související zboží

420 Kč s DPH
347 Kč bez DPH
2 951 Kč s DPH
2 439 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz