porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Rettbox®-air- inovativní napájení pro připojení vozidel IZS

Rettbox®-air- inovativní napájení pro pripojení vozidel IZS
Kód zboží:250 000 256
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:12 390 Kč
Cena s 21% DPH:14 992 Kč
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Komplet se skládá z vestavné skříňky z vysoce odolného plastu s nerezovými samozavíratelnými posuvnými dvířky a zásuvkového systému Maréchal s čelními kontakty. Během startování se přívod automaticky od vozidla mžikově odpojí pomocí zdvihového magnetu. V momentě kdy řidič zapne zapalování, uvolní vyrážecí magnet jistící hák spojky. Jistící pružina spojku rázem odpojí a současně se posuvná dvířka zavřou.

U provedení Rettbox®-air je přívod vzduchu do spojky integrován a tímto se i současně odpojí.

Vozidlo může nyní bezpečně vyjet.

Při každém výjezdu jsou myšlenky hasiče různé. Soustředí se na informace, které dostává během přesunu do garáže z místního rozhlasu. V hlavě se vám honí různé myšlenky, záleží na druhu události, ke které se zrovna vyjíždí. Záleží hlavně na rychlosti. Proč tedy své myšlenky nesoustředit jen na samotný zásah, rychlost výjezdu z garáže či rozdělení úkolů s ohledem na druh zásahu, který hasiče čeká? Výborným pomocníkem v tomto ohledu se zdá být jednoznačně Rettbox®.

Tento „pomocník" za řidiče vyřeší odpojení vzduchu či přívodu pro napájení elektrickým proudem. Letištní hasiči mají na svých vozidlech tento systém již delší dobu. „Bez systému Rettbox® si náš výjezd již nedokážu představit, všechny naše výjezdové automobily jsou automaticky opatřeny tímto pomocníkem", řekl naší redakci velitel hasičů Letiště Ruzyně.

Většina řidičů hasičských vozidel řeší problém „jak nezapomenout odpojit hadici či přívod proudu" po svém. Pomůcky typu, lísteček na volantu, protažení kabelu přes okénko a mnoho dalších „vychytávek" jasně odpadají a systém Rettbox® je evidentně strká do pomyslné kapsy.

Tento systém běžně používají sanitní vozidla a postupně se objevují i na hasičských vozech. V sousedním Německu, kde systém vznikl, je to zcela běžné na každém záchranářském vozidle.

A jak systém funguje? Rettbox a Rettbox-air nabízejí inovativní řešení napájení vozidel požární a záchranné služby elektrickým proudem resp. stlačeným vzduchem. Komplet se skládá z vestavné skříňky z vysoce odolného plastu s nerezovými samozavíratelnými posuvnými dvířky a zásuvkového systému s čelními kontakty. Během startování se přívod automaticky od vozidla mžikově odpojí pomocí zdvihového magnetu. V momentě kdy řidič zapne zapalování, uvolní vyrážecí magnet jistící hák spojky. Jistící pružina spojku rázem odpojí a současně se posuvná dvířka zavřou. U provedení Rettbox-air je přívod vzduchu do spojky integrován a tímto se i současně odpojí.

Pro konkrétní nabídku pro váš sbor/vaši obec - včetně ceny za montáž - nás kontaktujte na poptavky@vyzbrojna.cz, popřípadě přímo zakázkového specialistu pana Entlichera (entlicher@vyzbrojna.cz, tel. +420 724 796 110).

reddboxreddbox




webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz