porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Dezinfekce ASOR - 100 + 25ml ZDARMA s rozprašovačem

Dezinfekce ASOR - 100 + 25ml ZDARMA s rozprašovacem

Prodej zboží již SKONČIL.


Účinnost ASORu proti koronaviru SARS-CoV-2 způsobující onemocnění COVID-19 potvrzena testem Akademie věd ČR! “Při použití koncentrovaného přípravku ASOR byl pozorován 100% virucidní účinek proti viru SARS-CoV-2 již po 5 minutách inkubace.” Ústav organické chemie a biochemie AKADEMIE VĚD ČR, v.v.i.

DEZINFEKCE Z PŘÍRODNÍ SUROVINY
ASOR je nehořlavá dezinfekce bez obsahu etanolu. Netoxická, v přírodě rozložitelná látka s minimálním dopadem na životní prostředí. Díky svému unikátnímu složení může být ASOR použit i k dezinfekci materiálů, které přicházejí do styku s potravinami, bez nutnosti následného oplachu. Je šetrný při kontaktu s pokožkou, stejně jako k povrchům či materiálům.
Patří mezi nejbezpečnější a nejšetrnější dezinfekční prostředky na trhu.

VYSOKÁ ÚČINNOST
ASOR spolehlivě likviduje viry včetně CORONAVIRu SARS-CoV-2
a původců dětské obrny a hepatitidy А, В, С i HIV. Má ničivé účinky na velké systémové skupiny mikroorganizmů jako jsou bakterie včetně mykobakterií tuberkulózy houby, spory a prvoky. Účinky ASORu jsou ověřeny 15-ti lety vývoje a používání.

ASOR je vyrobený v ČR.
Dosud nebyla zjištěna žádná rezistence bakterií k přípravku ASOR.

ŠIROKÉ VYUŽITÍ
ASOR je vhodný pro dezinfekci domácností - úklid i každodenní osobní hygienu. Ideální jako dezinfekce a sanace veřejných či kancelářských prostor, dopravních prostředků, vzduchotechniky či pitné vody. ASOR lze využít přímo v místech pohybu lidí jako jsou mateřské školy či domovy pro seniory bez nutnosti následného dlouhého větrání.
Jednoduchá aplikace: potřením, ponořením věcí do lázně, postřikem, včetně možnosti aerosolové aplikace.
ASOR má výborné aplikační vlastnosti.

Přípravek vzhledem ke své nezávadnosti je určen pro dezinfekci v mateřských školách, základních školách a u všech dalších škol, školních družinách, jídelnách, menzách a to všech předmětů, hraček, postýlek, celého mobiliáře a osobní hygieně.

ASOR spolehlivě odstraňuje všechny viry i bakterie a používá se k dezinfekci různých povrchů a materiálů, omyvatelných ploch, zařízení a předmětů, které přicházejí do styku s potravinami, vč. dezinfekce pitné vody. Je vhodný pro použití v obydlích, v rekreačních, sportovních a léčebných objektech, v bazénech, dětských táborech, městských službách, průmyslu, zemědělství a v potravinářské výrobě včetně výroby alkoholických i nealkoholických nápojů.

Spolehlivě ničí složku virů Covid-19

Možno použít i na desinfekci roušek.
Prostředek zničí všechny viry i bakterie a rouška se nemusí vyvářet, ani žehlit.

Balení: 
- rozprašovač 125ml, vhodný do každé kapsy, tašky nebo kabelky






Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz