porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

RTE PX 14 SUPERSILENT elektrocentrála Rosenbauer

RTE PX 14 SUPERSILENT elektrocentrála Rosenbauer
Kód zboží:
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:
Cena s 21% DPH:cena na poptávku
 


odeslat dotaz na produkt
Rosenbauer

Elektrocentrála RTE PX 14 od společnosti Rosenbauer je výkonná a zároveň lehká elektrocentrála určená pro dlouhodobé použití. V odhlučněné variantě Super Silent ji lze s jistotou použít ke zvládnutí operací při katastrofách i nových úkolech, jako je nouzové zásobování budov elektrickou energií. Při návrhu byl kladen velký důraz také na udržitelnost, a proto bylo zcela upuštěno od použití GFK. Kryt RTE PX 14 je vyroben z hliníku, a je tedy stoprocentně recyklovatelný, udržitelný a odolný.

Díky zapouzdření skříně a zvukově optimalizovanému výfukovému systému je RTE PX 14 Super Silent znatelně tišší než základní verze. To znamená znatelně menší zátěž, zejména při dlouhém provozu. Kryt navíc chrání motorový prostor před znečištěním. 

Spuštění jedním stiskem:
Jak snadné je ovládání, je patrné hned při spuštění generátoru elektrické energie. U generátoru RTE PX 14 není třeba otevírat palivový kohout ani tahat za startovací lanko. Stačí stisknout tlačítko "Start" a generátor vykoná svou práci. To je hotovo během vteřiny.

Přehledné hlavní a podrobné informace:
Displej RTE PX 14 zobrazuje nejdůležitější informace: stav nádrže a celkové zatížení. Kromě toho jsou stisknutím tlačítka k dispozici další podrobnosti o aktuálním provozu.

Technologie vstřikování paliva pro vyšší spolehlivost a delší dobu provozu:
V modelu RTE PX 14 zajišťuje spolehlivý výkon jednotka Briggs & Stratton Vanguard se vstřikováním paliva. Přesné řízení množství a časování vstřikování snižuje spotřebu v rozsahu částečného zatížení o 25 %, a tím znatelně prodlužuje dobu provozu ve srovnání s generátory s karburátorovou technologií.

Nižší hlučnost a spotřeba díky režimu ECO:
Režim ECO využívá elektronickou redukci otáček k minimalizaci hluku a snížení spotřeby, když není potřeba žádný výkon. Teprve po zapnutí spotřebičů se motor automaticky rozběhne na jmenovité otáčky a ihned je k dispozici plný výkon.

Dlouhodobý provoz:
Objem nádrže RTE PX 14 je přibližně 12 litrů. To je dost na to, abyste mohli provést dlouhodobý zásah. A když se provoz prodlouží, chytrá řešení Rosenbauer pomáhají zabránit přerušení provozu a nebezpečným situacím při doplňování paliva.

počet fází:3f
výkon maximální:
výkon provozní:PEL, 3~ = 13,6 kVA / 10,88 kW; PEL, 1~ = 4,5 kVA / 3,6 kW
motor:Briggs & Stratton Corporation USA
maximální výkon motoru:
palivo:
obsah válce:
startování:elektronické
chlazení:
napětí / frekcence:400 V / 50 Hz
spotřeba:
objem nádrže:12 l
typ generátoru:
produkovaný el. proud (typ regulace):30,4 / 20,3 A
osazení - zásuvky:2x 400 V, 3x 230 V, 1x 16 A 3pólová, 3x 16A 1 pólová
krytí:IP 54
rozměry v x š x d:58 x 44 x 82 cm
hmotnost:150 kg
rte px144rte px144
RTE PX 143RTE PX 143
RTE PX 142RTE PX 142
RTE PX 14RTE PX 14
RTE PX 141RTE PX 141





Související zboží

webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz