porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Hasicí sprej UNIEX 750 ml

Hasicí sprej UNIEX 750 ml
Kód zboží:110 010 330
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:414 Kč
Cena s 21% DPH:501 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Hasicí sprej UNIEX 750 ml je univerzální pěnotvorný hasicí prostředek k hašení začínajících požárů. Lze jej využít při začínajících požárech v autě, dílně, garáži, domácnostech, kancelářích, při grilování, kempování a při požárech lithiových baterií.
Lithiové baterie se dnes nachází v běžných produktech jako jsou vysavače, elektrokola, elektrokoloběžky, drony a mnoho dalšího.

UNIEX je unikátní ve svém universálním použití při hašení. Můžeme ho použít pro hašení tříd A– pevných látek (např. dřevo, papír, uhlí, plast, odpadky, textil atd.), B – kapalných látek (např. pohonné hmoty, lepidla, laky, alkohol, rozpouštědla), D – hořlavé kovy (např. hořčík, lithium, titan, hliník)) , F – jedlé oleje a tuky (např. rostlinný, slunečnicový, olivový, máslo i sádlo). Lithiové baterie - drony, tablety, mobilní telefony, notebooky, elektrokola, elektrokoloběžky, elektroskútry a další.

Sprej lze použít k hašení zařízení pod elektrickým proudem do 1000 V z min. vzdálenosti 1 m. Hasicí sprej UNIEX 750 ml je mrazuvzdorný až do - 20°C. Sprej má vysokou trvanlivost a díky své mrazuvzdornosti jej lze ponechat ve voze i v zimních měsících.

Sprej je snadno ovladatelný, stačí odejmout kryt, nasměrovat rozprašovač co nejblíže na ohnisko požáru a stisknout, tím uvedete sprej do činnosti, ve které může setrvat 14-15 sekund. Je použitelný ve všech polohách.

Nevystavujte slunečnímu záření a teplotám vyšším než 50°C!

A, B, D, F
neuvedeno
750 ml
310 x 70 mm
-20°C +50°C
neuvedeno


webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz