porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Přilba Dräger HPS 7000 PRO

signální žlutá - čirý štít
Kód zboží:130 040 185
 
Dodací doba:15 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:9 225 Kč
Cena s 21% DPH:11 162 Kč
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
Varianta 2:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Hasičská přilba HPS 7000 PRO přináší do své kategorie zcela nové standardy a to nejen po stránce špičkové bezpečnosti ale i prvotřídní ergonomie, designu a rozsáhlé variability. S touto přilnou získáte systém optimální ochrany hlavy pro všechny druhy zásahů.

Přilba HPS 7000 PRO s čirým integrovaným zorníkem pro ochranu obličeje, s fixací do protichemických obleků s ochrannými brýlemi, vybavená čelním štítkem s adaptéry pro masky s rychloupínáky a volitelnými doplňky pro montáž externí svítilny nebo integrovanou přilbovou svítilnu HPS 7000.

V ceně přilby je Nomexový zátylník, vnitřní ochranné brýle, čirý štít se zamknutím zorníku proti nekontrolovatelnému sklápění, adaptéry pro masky s rychloupínáky (kandahár). 

Přilba je standardně dodávána bez polepů, ty je možno doobjednat, včetně jména a názvu obce.

Nabízíme přilby v barvě signální žlutá, na objednání jsou i jiné barvy podrobnosti najdete v přílohách. Pro jinou barvu než signální žlutou kontaktujte nejbližší prodejnu nebo poptavky@vyzbrojna.cz
V případě změny konfigurace nebo jiné barvy počítejte s vyšší cenou a delším termínem dodání - bude Vám vypracována individuální nabídka.

Střižena na míru pro každou hlavu
S tímto požadavkem vyvinula firma Dräger přilbu HPS 7000, přičemž na vývoji se svými zkušenostmi a potřebami podíleli hasiči z celého světa a všech oborů. Dvě velikosti skořepiny v kombinaci se třemi velikostmi vnitřního nosného systému pokrývají většinu tvarů obličeje a hlavy v rozsahu 50 až 66cm. Se svou hmotností cca 1580 g v základní verzi patří kromě toho k nejlehčím přilbám ve své třídě. Vedle pohodlného a pro kůži příjemného vnitřního vybavení z antialergických a poddajných materiálů se přilba Dräger HPS 7000 vyznačuje vysokou mírou pohodlí při obsluze i nošení.

Pohodlí je otázkou seřízení
Polstrovaný 4-bodový upínací systém umožňuje bezpečné a jednoduché přizpůsobení jakémukoli tvaru hlavy. Optimální vyvážení přilby může být individuálně nastaveno v oblasti zátylku a brady. Polstrování z Nomexu kromě toho zajišťuje, že přilba pohodlně sedí v jakékoliv situaci. Integrovaná temenní síťka umožňuje výškové nastavení přilby a zajišťuje dobré větrání. Pomocí snadno dosažitelného seřizovacího kolečka s pojistným mechanismem na vnější zadní straně skořepiny můžete i v průběhu zásahu snadno seřídit velikost nosné čelenky a upravit si tak komfort podle typu a délky vykonávané činnosti.

Design na nejvyšší úrovni
Ergonomická konstrukce přilby optimalizuje rozložení hmotnosti a umístění těžiště a zbavuje tak Vaše krční svaly zatížení. Velký a moderní zorník pro ochranu obličeje zajišťuje neomezený výhled a zároveň garantuje nejvyšší ochranné vlastnosti. Pro použití pod ochranným protichemickým oblekem může být zorník zafixován v horní úvrati. Bezpečnou alternativu nabízejí integrované sklopné ochranné brýle s možností nastavení vzdálenosti od obličeje, jejichž spodní okraj je opatřen ochrannou lištou z měkkého materiálu. Zorníky přitom ponechávají dostatek prostoru pro použití dioptrických brýlí nebo ochranné dýchací masky. Hasičská přilba HPS 7000 je však mnohem více než jen prostou součástí výstroje - je také Vaším osobním poznávacím znamením. Proto si můžete přílbu sestavit dle vlastních požadavků: Od celé řady volitelného příslušenství a barevných variant až po např. individuální emblém pro Váš čelní štítek.

Funkční systém
Jelikož si firma Dräger zakládá na tom, že nabízí komplexní systémová řešení, podařilo se nám pozvednout kompatibilitu našich produktů na novou úroveň. Univerzální a individuálně nastavitelný rychloupínací systém pro masky Dräger typové řady FPS 7000 (resp. Panorama Nova) poskytuje výkonnou a bezpečnou kombinaci maska-přilba. S celoobličejovou maskou FPS 7000, s integrovaným komunikačním modulem FPS 7000 COM-PLUS a se vzduchovým dýchacím přístrojem z typové řady PSS dosáhnete optimálního sladění celého systému. Lehká LED svítilna je integrována do skořepiny přílby a dostatečně osvětluje Váš pracovní prostor. Je upevněna uprostřed na čelním štítku a vybavena efektivní clonou proti oslnění , ale např. i inteligentním systémem pro správu baterie. V rámci vnitřního vybavení mohou být namontována různá komunikační zařízení pro různé druhy vysílaček. Budete tak moci uspokojivě komunikovat i v případě velkého hluku v okolním prostředí.

obrázek přilby

Nejvyšší bezpečnost díky kombinaci nejmodernějších materiálů
Navzdory své nízké hmotnosti patří přilba Dräger HPS 7000 k nejbezpečnějším integrálním přílbám ve své třídě. Její vnější pevnostní skořepina vyrobená z kompozitních materiálů ve spojení s absorpční vnitřní skořepinou z PUR zajišťuje maximální ochranu před tepelnými i mechanickými vlivy. Kompozit vyztužený skelnými vlákny a aramidovou tkaninou je přitom schopen odolávat i extrémním teplotám, žáru a působení plamenů. Netříštivé zorníky z polyestersulfonu, odolné proti působení vysokých teplot bezpečně chrání Vaše oči i obličej před velkým žárem, úlomky a kapalnými chemikáliemi.

Široká škála příslušenství
Komplexní soubor produktů od firmy Dräger doplňuje rozsáhlý program příslušenství. Reflexní pásky zlepšují Vaši viditelnost za všech okolností a umožňují identifikaci osob. V souladu s oblečením, které při zásahu používáte, Vás chrání různé varianty zátylníků. Pomocí adaptéru je možno na levou nebo pravou stranu přílby namontovat samostatnou svítilnu. Potah z Nomexu chrání vaši přilbu při výcviku a zvyšuje její životnost. Bezpečné skladování a bezpečnou přepravu je možno zajistit pomocí vaku nebo tašky na přílbu.

V okamžiku připravena k opětovnému použití
Díky minimálnímu počtu součástí je údržba přílby Dräger HPS 7000 velmi snadná a efektivní. Celé vnitřní vybavení je přitom možné s pomocí standardního nářadí vymontovat a znovu namontovat rychle a bez námahy, stejně jako jednotlivé komponenty přilby. Všechny součásti přílby se perou a dezinfikují pomocí komerčně běžně dostupných čistících prostředků, v ruce nebo v průmyslových pračkách.

Přilba Dräger HPS 7000 - brýlePřilba Dräger HPS 7000 - brýle
Přilba Dräger HPS 7000Přilba Dräger HPS 7000
Přilba Dräger HPS 7000 - boční stranaPřilba Dräger HPS 7000 - boční strana
Přilba Dräger HPS 7000 - zadní stranaPřilba Dräger HPS 7000 - zadní strana
Přilba Dräger HPS 7000 - kolečkoPřilba Dräger HPS 7000 - kolečko
Přilba Dräger HPS 7000 - kandahárPřilba Dräger HPS 7000 - kandahár
SouborTypVelikost 
prospekt-hps-7000.pdfPDF File1 629 kBstáhnout 





Související zboží

350 Kč s DPH
289 Kč bez DPH
3 025 Kč s DPH
2 500 Kč bez DPH
1 531 Kč s DPH
1 265 Kč bez DPH
627 Kč s DPH
518 Kč bez DPH
572 Kč s DPH
473 Kč bez DPH
363 Kč s DPH
300 Kč bez DPH
450 Kč s DPH
372 Kč bez DPH
varianta 1:
120 Kč s DPH
99 Kč bez DPH
290 Kč s DPH
240 Kč bez DPH
objem:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz