porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer

Prilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer

Prodej zboží již SKONČIL.


Nová generace požárních přileb HEROS je LEHČÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, KOMFORTNĚJŠÍ a je JEDNA VELIKOST pro všechny. Barva skořepiny je červená. Štít je zlatý. Přilba obsahuje zátylník, kandahár a brýle (výběr v lokaci).

Maximální ochrana s vylepšeným konceptem.
Přilbou Heros-titan nastavil Rosenbauer nový standard maximální bezpečnosti pro hasičské zásahy. Nová generace Heros kombinuje maximální ochranu s perfektním komfortem nošení.
Při tradičním zavádění inovací vyvinul Rosenbauer přilbu s přibližnou hmotností 1,3 kg, která nabízí maximální pohodlí, vždy sedí. Je lehká, že ji ani neucítíte. Tak efektivní, že to nikdy nezapomenete. Perfektní rovnováha na hlavě díky ergonomickému zaměření hmotnosti přilby na osu hlavy. Tvrdší než každodenní zásah, s bezproblémovou odolností proti mechanickému poškození a teplotám vyšším než 300°C.
Nová Heros-titan Rosenbauer je vyrobena pro každý hasičský zásah za účelem záchrany života.

Tvrdší než každodenní zásah: Heros-titan
Nová Heros-titan firmy Rosenbauer je jedna z nejbezpečnějších přileb na světě. Skořepina přilby byla opět vylepšena na odolnost proti sálavému teplu a plamenům. Vnější část s inovativním sportovně bionickým vzhledem, je vyrobena z vysoce odolného polyamidu, který garantuje maximální mnohaletou mechanickou odolnost, díky exceletní stabilitě při teplotách od -40 do více než 300 °C. To poskytuje hasičům jistotu a bezpečí v každém zásahu, dokonce i v extrémních teplotách a riskantních situacích.

Helma je bezpečná díky zkušenostem - lehká díky vědomostem a technologii.
Je nejmodernější pro optimální ochranu a maximální komfort nošení během hasičských zásahů.

Nová Heros-titan je typu B/3b přilba s kompletní ochranou pro vnitřní a vnější hasičské zásahy.
Celosvětově splňuje všechny důležité standardy a certifikace pro hasičské zásahové přilby:
EN 443:2008, EN 16471, a EN 16473, NFPA 1971, AS/NZS 4067 a ISO 16073:2011*.

S mnoha novými detaily je HEROS-tinan nejvíce inovativní a nejmodernější přilba pro každý zásah. S vlastním designem, vysokým komfortem nošení, extrémně odolnými komponety a sofistikovanými detaily nastavuje nová generace přileb Rosenbauer nové standardy v bezpečnosti, funkčnosti a komfortu.

Údržba a výměna jednostlivých komponentů přilby HEROS-titan zabere minimum času.
Veškerá manipulace, praní nebo výměna vnitřních součástí ochranné přilby je hotova velmi rychle, protože přilba obsahuje pouze 10 komponentů.
K rozebrání jednotlivých součástí není zapotřebí speciálního nářadí a zároveň veškeré nastavení lze provést bez nutnosti vyjmutí vnitřních komponentů.
Přilbu lze kompletně prát v pracím vaku.

Při správném zacházení s přilbou a pravidelných revizích je životnosti přilby neomezená.

V souvisejícím zboží najdete další doplňky, kterými kdykoli může přilbu vybavit. Svítilna na přilbu není součástí přilby - naleznete jí v souvisejícím zboží. 

Společnost Požární bezpečnost, provozovatel e-shopu www.vyzbrojna.cz, se stala v roce 2017 výhradním dovozcem a distributorem produktů firmy Rosenbauer. Do své nabídky zařadila špičkovou hasičskou přilbu HEROS – TITAN, kterou jsme měli možnost necelý rok zkoušet v reálných podmínkách.

Firma Rosenbauer má s výrobou ochranných pomůcek pro hasiče dlouholeté zkušenosti a díky nim vytvořila bezpečnou a lehkou zásahovou přilbu. Je určena pro nejextrémnější zásahy a splňuje všechny důležité standardy a certifikace pro požární přilby EN 443: 2008, EN 16471, EN 16473 a ISO 16073: 2011.


Přilba váží 1,3 kg a můžete ji zakoupit v širokém spektru velikostí: 49–67. Lze ji osadit termokamerou, svítilnou a celou škálou dalších doplňků – v tomto nemá na současném trhu konkurenci.

Při nošení ji necítíte na hlavě, těžiště bylo zvoleno velmi dobře a lze nastavit individuálně. Nová generace HEROS tak kombinuje maximální ochranu s perfektním komfortem nošení.

Vnější část s inovativním, sportovně bionickým vzhledem, je vyrobena z vysoce odolného polyamidu, který garantuje maximální mnohaletou mechanickou odolnost díky excelentní stabilitě při teplotách od –40 do více než 300 °C.

Údržba a výměna jednotlivých komponentů přilby HEROS-TITAN zabere minimum času. Veškerá manipulace, praní nebo výměna vnitřních součástí ochranné přilby, je hotova velmi rychle, protože přilba obsahuje pouze 10 částí.

K rozebrání jednotlivých součástí není zapotřebí speciálního nářadí a zároveň veškeré nastavení lze provést bez nutnosti vyjmutí vnitřních komponentů. Přilbu lze kompletně prát v pracím vaku.

Jak uvádí firma Rosenbauer, při správném zacházení s přilbou a pravidelných revizích je životnosti přilby neomezená.


Polstrování je velmi příjemné a lehce nastavitelné. Pokud nastavení věnujete dostatečnou pozornost, přilba se vám odmění velkým komfortem nošení.

Zadní kolečko pro seřízení obvodu hlavy funguje výborně a je lehce přístupné, dokonce i v zásahové rukavici. Celodenní nošení u zásahu nám nedělalo problémy.

Základní verzi přilby můžete zakoupit za cenu 6.670 korun na e-shopu www.vyzbrojna.cz

Zdroj: www.pozary.cz

polepy:NE (možno objednat)
barva skořepiny:červená
štít:zlatý
brýle:ANO (výběr v lokaci)
zátylník:ANO
systém kandahár:ANO
držák svítilny:NE (možno objednat)
teplotní rozsah:od - 40°C do více než 300°C
hledí:optické sklo třída 1
životnost:při pravidelných revizích neomezená
normy:EN 443:2008, EN 16471, EN 16473
velikost:49 - 67 cm
hmotnost:1,3 kg
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer - bez zlatého štítuPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer - bez zlatého štítu
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červenáPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - svítilna, bez zlatého štítuPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - svítilna, bez zlatého štítu
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - utahováníPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - utahování
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - kandahárPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - kandahár
Přilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - zátylníkPřilba HEROS TITAN FIRE GOLD Rosenbauer červená - zátylník


This content requires HTML5 & Javascript or Adobe Flash Player Version 9 or higher.





Související zboží

2 957 Kč s DPH
2 444 Kč bez DPH
450 Kč s DPH
372 Kč bez DPH
varianta 1:
421 Kč s DPH
348 Kč bez DPH
varianta 1:
979 Kč s DPH
809 Kč bez DPH
720 Kč s DPH
595 Kč bez DPH
1 725 Kč s DPH
1 426 Kč bez DPH
9 180 Kč s DPH
7 587 Kč bez DPH
229 594 Kč s DPH
189 747 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz