porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

WATER JEL 0416 (10x40cm) obvaz na popáleniny

WATER JEL 0416 (10x40cm) obvaz na popáleniny
Kód zboží:150 080 027
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:560 Kč
Cena s 12% DPH:627 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

WATER JEL® je prostředek první pomoci při  popáleninách, to znamená, že je využitelný všude tam, kde existuje reálné riziko popálení, např. přímým ohněm, horkou tekutinou, párou, hořícím kovem, zásahem elektrického proudu, případně výbuchem apod..

Sterilní obvazy WATER-JEL pro ošetření popálenin zmírňují bolestichladí popálené místo, chrání před další kontaminací v rámci jednoho jednoduchého pracovního kroku bez nutnosti speciálního záchrannářského tréninku.

Jelikož gelová struktura Water-Jel funguje na bázi vody a je zcela rozpustná, nedochází k přilepení obvazů k ráně a gel může být jednoduše odstraněn oplachem vodou.

Obvazy Water-Jel jsou přípustné pro používání při ošetřování popáleninových zranění I. až III. stupně. Záruční doba je 36 měsíců.

Prostředek je zejména určen pro zásahové jednotky požární ochrany, vozy rychlé záchranné služby první pomoci, lékárničky první pomoci na pracovištích, ale i v domácnosti apod. Výrazným způsobem zkracuje čas při poskytnutí pomoci a tím zabraňuje rozšíření a prohloubení popáleninového zranění.

Prostředky WATER JEL® jsou standardní výbavou všech členských armád NATO a výbavou řady policejních složek zemí západní Evropy.

WATER JEL je gel který je tvořen z deionizované vody doplněné ingredienciemi zajišťující jeho stabilitu a trvanlivost. Aplikuje se jednoduchým přiložením na popáleninu. Jedním krokem provedeme všechny úkony při poskytnutí první pomoci klasickým způsobem. V případě, že postižený je ještě v plamenech, použití vodního gelu plamen ihned uhasí a zabrání samovznícení.
Po rozbalení se přikládá na postiženého bez nutnosti strhávat ošacení. WATER JEL je čistý gel nebo gel na gáze.
Odnímá z popáleniny teplo, čímž zabraňuje rozvoji popáleniny a zároveň má analgetické účinky, čímž snižuje bolesti.
WATER JEL poskytuje možnost hasit i bílý fosfor a chrání před teplotou 800oC po dobu 50s.






Související zboží

239 Kč s DPH
213 Kč bez DPH
299 Kč s DPH
267 Kč bez DPH
974 Kč s DPH
870 Kč bez DPH
1 131 Kč s DPH
1 010 Kč bez DPH
1 419 Kč s DPH
1 267 Kč bez DPH
190 Kč s DPH
170 Kč bez DPH
varianta 1:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz