porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

CONTOUR Spencer - fixátor hlavy

novinka
CONTOUR Spencer - fixátor hlavy
Kód zboží:150 080 827
 
Dodací doba:30 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:4 059 Kč
Cena s 21% DPH:4 911 Kč
 


odeslat dotaz na produkt
Spencer Italia

Exkluzivní fixátor hlavy Spencer Contour zajistí optimální fixaci hlavy poraněných pacientů.
Při použití společně s páteřní deskou a pevným krčním límcem umožní i dlouhý a jinak nepohodlný transport pacienta v kritickém stavu.

Dobrá fixace hlavy také šetří záchranářům čas a umožňuje jim tak věnovat ještě větší péči uvedení pacienta do polohy bezpečné pro jeho krční páteř.

Tvar fixátoru hlavy byl vytvořen profesionálními záchranáři a testován v praxi, fyziologicky podporuje mozkovnu a vyhýbá se, jak nejvíce je to možné dalšímu stlačení lebky, přičemž zesiluje fixaci páteře provedenou krčním límcem.

Fixátor hlavy Spencer Contour se skládá ze dvou jednolitých bloků vyrobených z měkkého plastického materiálu a základny s pásy, pomocí kterých se fixátor upevní na různé druhy nosítek. Oba bloky jsou připevněny k základně pomocí obzvláště odolného suchého zipu. Základnu lze uchytit na jakoukoli páteřní desku, a to buď popruhy, nebo suchým zipem. V každém bloku je otvor, kterým může záchranář pozorovat sluchové ústrojí pacienta a ověřit, zda nedochází ke ztrátě krve nebo dalších tělních tekutin, dále umožní záchranáři s ním lépe komunikovat.
Nový systém formování umožňuje, že jsou bloky bez spojů a že mají dost tlustou ochrannou vrstvu, která zaručuje dlouhou životnost modelu.

Na základnu lze připevnit dva jednolité bloky, které slouží jak pro dospělé, tak pro děti, a to díky přídavnému odnímatelnému polštářku.

Materiál použitý k výrobě bloků je nepropustný a zabraňuje vstřebávání organických tekutin (krve, zvratků, hlenů), nepoškodí ho chemické látky ani rozpouštědla, nemají na něj vliv žádné fyzikální činitele a zůstává měkký i při změně teploty; lze ho snadno čistit a je kompatibilní s rentgenovým zářením.

Parametry:

  • velikost: UNI
  • hmotnost: 1,5 kg
  • certifikace: Class I Med.Device podle Dir. 93/42/CEE
fixátor hlavy Contourfixátor hlavy Contour
fixátor hlavy Contourfixátor hlavy Contour





Související zboží

13 576 Kč s DPH
11 220 Kč bez DPH
6 442 Kč s DPH
5 324 Kč bez DPH
novinka
Urrá Splint univerzální dlaha Spencer
326 Kč s DPH
291 Kč bez DPH
4 429 Kč s DPH
3 660 Kč bez DPH
varianta 1:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz