porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Ústní sprej ANTIVIRUS IQ - tekutá rouška

Ústní sprej ANTIVIRUS IQ - tekutá rouška
Kód zboží:150 130 250
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:200 Kč
Cena s 21% DPH:242 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

ANTIVIRUS IQ - OCHRANA PŘED VIRY A BAKTERIEMI

Společnost GR NANO představuje „tekutou roušku“ ANTIVIRUS IQ®. Ústní sprejový aplikátor ukrývá nedoceněný přírodní poklad – propolis od českých včel. Společnost GR NANO se inspirovala přírodou a propojila přírodní esenci s nanotechnologickou excelencí.

Antivirusiq je určený k péči o krk, dýchací cesty a dutinu ústní. Má mentolovou příchuť, která osvěží a odstraní nepříjemné pocity v ústech, způsobené zejména virózami a angínami. Sprej má 15 ml

Propolis je přírodní látka, kterou včely vyrábějí z pryskyřic rostlin, vlastních enzymů a vosku. Využívají ji k velebení svých úlů, aby je chránily před bakteriemi a houbami. Proč to, co pomáhá včelám, nevyužít ve svůj prospěch díky přípravku ANITIVIRUS IQ®?

Hlavními výhodami propolisu jsou antibakteriální vlastnosti, což může pomoci v boji proti infekcím. Jeho protizánětlivý účinek zmírňuje otoky a bolesti spojené s různými zánětlivými stavy. Obsahuje antioxidanty, podporuje hojení a posiluje imunitu.

V propolisu bylo zjištěno 34 léčivých složek, obsahuje 50-60 % pryskyřic, 10-12 % éterických olejů a asi 5 % pylu. Tyto látky mají velmi příznivé účinky na lidský organismus. Široké spektrum uhlovodíků, mastných kyselin, terpenoidů, vitamínů a ostatních organických látek zastupuje bohaté společenství, které se jinde v přírodě nevyskytuje.

Sprej je doplněk stravy, není určen jako náhrada pestré stravy. 

Složení:
  • alkohol
  • propolisový extrakt
  • čištěná voda
Použití:
  • aplikujte po třech hodinách 1-2 stříknutí do krku a úst
ANTIVIRUS IQANTIVIRUS IQ
ANTIVIRUS IQANTIVIRUS IQ


webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz