porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Taška na zásahovou výstroj

Taška na zásahovou výstroj
Kód zboží:130 010 986
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:2 440 Kč
Cena s 21% DPH:2 952 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Taška je určena pro uložení výstrojních součástek nebo zásahového oděvu v kombinaci s další výstrojí.
Precizní zpracování společně s použitím kvalitních materiálů z ní dělá exkluzivní výrobek, který je ceněn tisíci spokojených hasičů po celé Evropě.

Rozměry: 720 x 420 x 350 mm
Objem: 105 l

Taška obsahuje:

  • hlavní kapsu plněnou vrchem pro uložení výstrojních součástek či zásahového oděvu
  • boční kapsu pro uložení zásahové či vycházkové obuvi
  • vnitřní kapsu pro uložení další výstroje - například přilby
  • menší boční kapsu pro uložení osobních věcí
  • malou vnitřní kapsu pro uložení osobních věcí

Taška je vyrobena v nepromokavém provedení, což platí též o oddělení jednotlivých kapes.
Nestane se, aby se od mokré obuvi umístěné v postranní kapse namočily oděvy uvnitř hlavní kapsy. Díky masivním a velmi kvalitním zipům s velkými jezdci lze jednotlivé kapsy pohodlně uzamknout pomocí malých visacích zámků. Nosné popruhy jsou dostatečně široké a v místě úchopu jsou opatřeny kvalitním polstrováním na suchý zip, aby neřezaly do rukou. Nechybí též popruh na nošení přes rameno.

Vyrobeno v EU

Pokud není skladem  - delší dodací lhůta - může být až 8 týdnů.

Vyzkoušeli jsme tašku na zásahovou výstroj LUG 1200 D

Společnost Stimax International poskytla naší redakci pro testování velkou tašku na zásahovou výstroj LUG 1200 D, jejímž je distributorem. Taška je určena pro uložení výstrojních součástek nebo zásahového oděvu v kombinaci s další výstrojí. Pro hasiče se hodí především při cestování na odborné kurzy či soutěže TFA apod.

Vnější popis

Tmavomodrá taška je v nepromokavém provedení, což platí též o oddělení jednotlivých kapes. Její rozměry jsou 720×420×350 mm a objem 105 litrů.

Hlavní přístup do tašky je shora, důležité jsou však také boční kapsy na kratších stranách (na jedné z nich dvojitá) a také trochu tajemná na jedné z delších stran – k té se dostaneme později.

Boční kapsy pro obuv a přilbu

Boční kapsu, určenou pro uložení obuvi, poznáme snadno – v její dolní části je vytvořen průduch, který pomáhá odvádění případné vlhkosti, kterou lze v botě očekávat. Do kapsy lze uložit standardní zásahovou obuv velikosti 45 – její vnitřní část totiž obsahuje nepromokavý vak, zasahující do hlavního prostoru tašky. My jsme to zkoušeli s obuví FireFighter Gore II a Zeman ZZ a velikost 45 byla maximální – větší bota by se samozřejmě vešla, ze zavřené kapsy by už pak ale dělala "bouli".

Na opačné straně je kapsa stejné velikosti, určena pro přilbu (samozřejmě nezávazně). Je dvojitá, umožňuje tak umístit na tuto stranu brašny i další drobné věci, problém není například s rukavicemi. V této kapse jsme bez problémů přenášeli přilby Schuberth i Gallet. Na vnějšku kapsy je našitý průhledný rámeček pro jmenovku.

Hlavní kapsa

Hlavní kapsa je – jak jsme již zmínili v úvodu – přístupná shora. Při současném naplnění bočních prostor přilbou a botami se její vnitřní objem především na oko výrazně omezí, nicméně i tak jsme v brašně bez problémů nosili pracovní stejnokroj, opasek a třívrstvý zásahový oděv, aniž bychom hlavní kapsu jakkoli násilně přeplnili, či ztěžka zapínali.

Zipy samy o sobě jdou zavírat snadno a za výrazné plus považujeme masivní a velké jezdce, což činí manipulaci velmi komfortní. Bezproblémové je taktéž uzamčení pomocí visacích zámků. To samozřejmě platí u všech kapes na tašce.

Na boční straně hlavní kapsy je umístěna menší vnitřní kapsa pro uložení dokladů a osobních věcí.

Transport tašky

Samotný transport tašky je řešen celkem třemi způsoby. Tím prvním je dvojice protilehlých popruhů, které lze spojit polstrováním se suchým zipem. Druhá možnost je pak ramenní popruh, který lze připnout sponami do kovových ok.

Poslední a nejzajímavější varianta se skrývá v boční kapse na delší straně tašky, v té kapse, kterou jsme výše nazvali tajemnou. Po jejím rozepnutí na nás totiž vykouknou bohatě polstrované ramenní popruhy a bederní pás. Z tašky tak lze udělat komfortní batoh pro transport na delší vzdálenosti.

Závěrem

Taška na nás působí dobrým dojmem. Oceňujeme naprosté oddělení prostor především pro obuv, vzhledem ke konstrukci bočních kapes nemusíme mít obavy uložit do nich obuv znečištěnou nebo ještě vlhkou po případném výcviku či dokonce zásahu.

Dvě kapsy pro osobní věci plně dostačují pro uložení dokladů, drobných cenností či zásahových rukavic. Poněkud nepříjemně na nás zapůsobilo velmi znatelné zmenšení vnitřního prostoru hlavní kapsy po naplnění bočních prostor přilbou a botami, na druhou stranu přiznáváme, že se nám do ní i tak vešlo všechno, co se vejít mělo.

Galerie

zdroj: pozary.cz

-kow-

taška na výstrojtaška na výstroj
Obr. č. 2Obr. č. 2
Obr. č. 3Obr. č. 3
taškataška


Ověřený zákazník

Přidáno: 20. 5. 2019
40% Naprosto perfektní pevné zipy s nekonečnou životností.Několik let mám její předchozí variantu. Neustále ji tahám v autě s sebou a je nezničitelná. Přendavám mezi auty. Při výjezdech překotné rozepínání ..... Taška se zdá nezničitelná. Tato nová je stejně kvalitně zpracovaná (kupoval jsem ji na věci na závody na kole, takže původní fakt stále drží). Změnil se systém kapes. Starší varianta s velkými bočními kapsami byla podle mne lepší. Vejdou se i postavené zásahovky. V této variantě se musí pokládat a "zasouvat". Kapsa na helmu přenesená dovnitř je docela dobrá. Každopádně naprosto perfektní nesmrtelná taška za super cenu!



Související zboží

4 061 Kč s DPH
3 356 Kč bez DPH
1 520 Kč s DPH
1 256 Kč bez DPH
3 775 Kč s DPH
3 120 Kč bez DPH
2 178 Kč s DPH
1 800 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz