porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

FireRex FR3 - zásahový třívrstvý kabát

FireRex FR3 - zásahový trívrstvý kabát

Prodej zboží již SKONČIL.


DOPRODEJ - pouze omezené množství a velikosti.

Materiál:
- vrchní vrstva: 55% Teijinconex, 38% Lenzing FR, 5% Twaron, 2% Belltron gramáž 215 g/m²
- vlhkostní bariera: PU-FR/PES-FR, 70% Polyester FR, 30% Polyuretan FR, gramáž 145 g/m²
- izolační vrstva: 57% Kermel, 27% Lenzing FR, 16%Para-Aramid gramáž 220 g/m²

Popis:
Díky významnému podílu přírodních, inherentně a trvale nehořlavých vlákem Lenzing FR zajišťuje vysokou ochranu proti ohni teplu i plameni a nabízí mimořádný komfort užívání, zejména neobvyklou prodyšnost.

Použití:
GoodPRO FR3 FireRex je iniverzální ochranný třívrstvý oděv pro hasiče určený pro zásahy a likvidaci požárů i v těch nejsložitějších podmínkách zejména v uzavřených prostorách.

Pokud máte zájem o nákup pouze kalhot nebo kabátu, nebo chcete jiné barevné provedení - kontaktujte nejbližší prodejnu popřípadě napište do poznámky.

Kvalitní a osvědčený zásahový oděv pro univerzální použítí s výborným poměrem cena - výkon.

Údržba o ošetřování:
Před praním uzavřete zdrhovadlo a všechny stuhové uzávěry. Oděv perte vždy samostatně. Používejte běžné tekuté prací prostředky bez bělících účinků. Při nadměrném znečistění doporučujeme předpírku nebo případně chemické čištění. Po praní oděv důkladně vymáchejte a odstřeďujte na nižší otáčky /max. 600 ot/min/. Žehlete mimo reflexní pruhy. Pro prodloužení funkčnosti FC úpravy doporučujeme prát oděv na 40oC a pak opakovaně sušit v bubnové sušičce na dva sušící cykly při vyšší teplotě 75oC. FC úpravu obnovujte po 30 pracích cyklech prostředkem HYDROFOB FC dle návodu. Doporučujeme Vám vést spolehlivou evidenci o nasazení a údržbě oděvu.

Maximální teplota 60°C. Normální postup.Výrobek se nesmí bělit.Žehlit při nízké teplotě (maximální teplota 110 ° C). Vhodné pro umělé hedvábí, viskózu a lykru.Může se čistit tetrachloretylenem (perchloretylenem), benzinem, trifluortrichloretanem nebo fluortriMůže se sušit v bubnové sušičce při normálním programu.





Související zboží

120 Kč s DPH
99 Kč bez DPH
390 Kč s DPH
322 Kč bez DPH
objem:
290 Kč s DPH
240 Kč bez DPH
objem:
370 Kč s DPH
306 Kč bez DPH
objem:
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz