porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Batoh s vybavením na lesní požáry BAG 4H Proline

Batoh s vybavením na lesní požáry BAG 4H Proline
Kód zboží:120 040 319
 
Dodací doba:5 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:31 556 Kč
Cena s 21% DPH:38 183 Kč
 


odeslat dotaz na produkt
Pavliš a Hartmann

Prvotřídní sada batohu s vybavením, určená zejména pro hašení lesních požárů nebo požárů ve špatně přístupném terénu.

Batoh BAG 4H je vyroben z odolné voděodolné tkaniny Cordura® potažené PU zátěrem z vnitřní strany. Je osazen širokými ramenními popruhy umožňující nastavení pro různé výšky postav. Komfort zajišťuje měkčená zádová vložka. Vložka je osazena také na přední straně k ochraně hadic. Pro snadné přenášení je batoh osazen madlem.

Hadice D25 Proline je určena k zásahům v lesním a horském terénu a tam, kde je zvýšené nebezpečí mechanického poškození.
Skládá se ze tří vrstev. Vnější vrstva je vysokopevnostní PES příze duhové barvy, vnitřní vložka je guma EPDM černé barvy a prostřední, spojovací vrstva, je barvy bílé. Hadice jsou osazeny hliníkovými spojkami.

Rozdělovač C-DCD se používá k rozdělení vodního vedení C52 na dva proudy D25 a jeden C52. Výtoková hrdla jsou opatřena kulovými kohouty s možností uzavření a regulací jednotlivých proudů.

Požární proudnice D25 kombinovaná je určená k hašení kompaktním nebo sprchovým proudem s plynule nastavitelným úhlem rozstřiku.

Proudnice Tajfun Profi D je určena ke stříkání vodou plným nebo sprchovým proudem. Je vhodná zejména k hašení prachových a lehce rozviřitelných látek. Otočnou hlavou lze plynule měnit tvar proudu z plného přes sprchový až do clonového proudu a proudnici uzavřít. Nastavení clony do maximální polohy plní funkci proplachu. Vtokové hrdlo je otočné a je osazeno pevnou tlakovou spojkou D25.

Proudnice Tajfun Profi D/C je určena ke stříkání vodou plným nebo sprchovým proudem. Je vhodná zejména k hašení prachových a lehce rozviřitelných látek. Otočnou hlavou lze plynule měnit tvar proudu z plného přes sprchový až do clonového proudu a proudnici uzavřít. Nastavení clony do maximální polohy plní funkci proplachu. Vtokové hrdlo je otočné a je osazeno pevnou tlakovou spojkou C52.

Přechod C52/D25 je opatřen Al hrdlem s tlakovými manžetami.

Hasicí hřeb Attack je útočný hřeb sestávající z tělesa hřebu z nerezové oceli, z hrotu, který má po obvodu 16 děr o průměru 1,9 mm, kulového uzávěru a vtokového hrdla, které je osazeno Ms spojkou D25 na tlak 40 barů.
Kulovým uzávěrem lze uzavřít nebo otevřít hasicí hřeb. Tento hasicí hřeb je určen ke stříkání vodou přímým nástřikem mlhy. Při použití hřebu v uzavřeném prostoru postačí vytvořit otvor ve dveřích, okně, ve střeše, apod., bez vstupu do hašeného prostoru vodní mlhou likvidovat požár.

Vazák na hadice je lano opatřené na jedné straně očkem, na druhé dřevěným kolíčkem. Slouží především pro bezpečné uchycení tlakových hadic.

Váha celé sestavy je cca 23 kg.

Obsah balení

  • 1x batoh BAG 4H
  • 4x hadice Proline D25 v délce 20 m
  • 1x rozdělovač C-DCD
  • 2x požární proudnice D25 kombinovaná
  • 1x proudnice Tajfun Profi D
  • 1x proudnice Tajfun Profi D/C
  • 1x přechod C52/D25
  • 1x hasicí hřeb Attack
  • 1x vazák na hadice
batoh s vybavením Prolinebatoh s vybavením Proline
batoh s vybavením Prolinebatoh s vybavením Proline
batoh s vybavením Prolinebatoh s vybavením Proline





Související zboží

3 969 Kč s DPH
3 280 Kč bez DPH
novinka
Batoh s vybavením na lesní požáry BAG 4H Basic
20 525 Kč s DPH
16 963 Kč bez DPH
novinka
Batoh s vybavením na lesní požáry BAG 4H Classic
34 204 Kč s DPH
28 268 Kč bez DPH
34 921 Kč s DPH
28 860 Kč bez DPH
48 820 Kč s DPH
40 347 Kč bez DPH
6 098 Kč s DPH
5 040 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz