porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Pracovní stejnokroj PS II

Pracovní stejnokroj PS II

Prodej zboží již SKONČIL.


Pracovní stejnokroj PS II:
- materiál 100% bavlna
- dlouhá životnost, stálobarevnost pracovního stejnokroje PS II
- nápis HASIČI na zádech
- teflonová úprava oděvu zajišťující nižší špinění oděvu
- vyrobeno v ČR
- pro běžnou pracovní ochranu hasiče proti lehkým a středním mechanickým vlivům a zašpinění v profesním nasazení

Pokyny pro údržbu
Vzhledem ke speciální povrchové úpravě aplikované na tomto výrobku doporučujeme při jeho údržbě bezpodmínečně dodržovat níže uvedené ošetřovací symboly, zejména a pak zákaz "chemického čištění".
- maximální teplota praní 60oC
- výrobek se nesmí bělit
- žehlení při maximální teplotě žehlící plochy 110oC
- výrobek se nesmí chemicky čistit a skvrny se z něj nesmějí odstraňovat organickými rozpouštědly
- výrobek se nesmí sušit v bubnové sušičce

Maximální teplota 60°C. Normální postup.Výrobek se nesmí bělit.Žehlit při nízké teplotě (maximální teplota 110 ° C). Vhodné pro umělé hedvábí, viskózu a lykru.Výrobek se nesmí chemicky čistit.Výrobek se nesmí sušit v bubnové sušičce.

V PŘÍLOZE NAJDETE VELIKOSTNÍ TABULKU.

Bavlněné péesdvojky drží standard

11.08.2011, 16:00

Podívejme se podrobněji na nabízené bavlněné „péesdvojky“, ať máte jistotu, že nekoupíte zajíce v pytli. Komplet je distribuován úhledně složený v igelitovém obalu, po jeho vybalení na vás dýchne novotou.

 

Blůza je vybavena standardním zelenožlutým pruhem na prsou a zádech, ten na zadní straně doplňuje stejně barevný nápis HASIČI. Blůza se zapíná na zip – po zapnutí ho můžete zajistit pruhem, který se pro změnu zapíná na suchý zip. Na rukávech je v oblasti zápěstí možnost „dopnout“ rukáv pomocí suchého zipu.

Také límec je vybaven stejným „suchým“ zapínáním, z levé části pod krkem na pravou. Pokud toto zajištění nevyužijete, plandat vám zmíněný kousek nebude – je „sucháčem“ vybaven oboustranně a lze ho tak přichytit „pod límec“ na levé straně takřka neviditelně. Poutko pro zavěšení na věšák je pevně všito do části za vaším krkem.

Na přední straně nalezneme dvě náprsní kapsy, obě zapínané na dva kusy suchého zipu. Nad levou kapsou je prostor pro jmenovku, nad pravou pak pro funkční nebo hodnostní označení. Nemusíte mít strach, že by se vám (v případě, že například jmenovku nemáte) suchý zip zničil, na blůze jsou samozřejmě přichyceny „krytky“.

Kalhoty, dodávané včetně černého pásku se zapínáním na rychlosponu, jsou v rozkroku zajišťovány kombinací standardního zipu a dvou knoflíků. Další knoflíky na kalhotách nalezneme „pod opaskem“ a slouží pro přichycení kšand (aneb šlí).

Kapsu v pravé zadní části jistí jeden suchý zip, dále na kalhotách nalezneme dvě přední kapsy „pro ruce“ bez zapínání a na boku pravého stehna poslední, opět zapínanou, tentokrát na dva kusy suchého zipu.

Na bocích nohavic je všit reflexní proužek, který přerušuje pouze kapsa na stehně, zmiňovaná výše. Obě nohavice, stejně jako rukávy, je možné „stáhnout“ suchým zipem.

Celý komplet je opatřen teflonovou úpravou – funguje jako obrana proti smáčení.


Pro nejnáročnější zákazníky níže přikládáme také kompletní technický popis tohoto setu.


Blůza:

Přední díly blůzy mají nakládaná sedla z vrchového materiálu. Náprsní kapsy jsou nakládané s patkou na zapnutí. Boční kapsy jsou všity do bočních švů. Zapínání je na zdrhovadlo překryté lištou se stuhovými uzávěry. Zadní díl je členěný od sedla dolů s protizáhyby.

Rukávy jsou jednodílné ukončené manžetou. Límec je jednodílný, pod límcem je našita spínka na stuhové uzávěry. Blůza je ukončena do pásku. Nad levou náprsní kapsou je našit stuhový uzávěr, určený pro jmenovku nebo osobní evidenční číslo.

Nad pravou náprsní kapsou je našit stuhový uzávěr se samolepící vrstvou, určený pro hodnostní nebo funkční označení.

Provedení blůzy:

  1. přední díly mají naložené rovné sedlo z vrchového materiálu. Na levém předním díle je našita léga zapínaná na 5 ks stuhových uzávěrů šíře 25 mm a délky 50 mm. Zapínání je na zdrhovadlo od průkrčníku až do spodního okraje. Nad pravou kapsou je našitý stuhový uzávěr o rozměrech 70×38 mm tak, že jeho střed je totožný se středem kapsy a je našit mezi patkou a sedlem. Slouží pro hodnostní označení. Na levém předním díle je našit stuhový uzávěr o rozměrech 125×25 mm. Je umístěn nad levou kapsou tak, že jeho střed je shodný se středem kapsy. Části stuhových uzávěrů se smyčkami jsou našity na vrchovém materiálu blůzy,
  1. náprsní kapsy o rozměrech 150×180 mm jsou nakládané s patkou na zapínání na stuhové uzávěry. Boční kapsy jsou umístěny v bočních švech. Kapesní váčky jsou z vrchového materiálu,
  1. zadní díl má nadšité sedlo a pod sedlem jsou zhotoveny záhyby směřující k bočním švům. Spodní polovina záhybu je zašita,
  1. přes přední a zadní díly je našité sedlo z vrchového materiálu,
  1. rukávy jsou hlavicové, jednodílné, ukončené manžetou, která je přes spodní část stažena pruženkou šíře 20 mm v tunelu, 2 krát nad sebou. Na manžetě je našita spínka se zapínáním na stuhový uzávěr. Část stuhového uzávěru s háčky je našita na spínce,
  1. límec je jednodílný, v rožcích odšitý a po obvodě prošitý. Do průkrčníku je všito vložení věšáku a etikety. Na spodním límci je našita spínka se zapínáním na stuhový uzávěr. Spínka se nenašívá na blůzu z materiálu bavlna/polyester,
  1. dolní kraj je ukončen páskem, přes zadní díl a část předního dílu je stažen pružením,
  1. všechny švy jsou začištěny proti třepení, sešité speciálním strojem se současným obnitkováním. Límec, patky, lišta s pásky, přední kraje sedla a průramky jsou prošity dvoujehlovým šicím strojem.

Stuhový uzávěr určený pro osobní evidenční číslo má rozměry 125×25 mm, na části s háčky je našitý pruh látky o stejné velikosti a je shodný s vrchovým materiálem.

Stuhový uzávěr určený pro hodnostní nebo funkční značení má rozměry 70×38 mm, na části s háčky je samolepící vrstva. Barva stuhového uzávěru je modrá podle barevnice PANTONE 19–4019.

Na předním díle blůzy nad stuhovými uzávěry pro jméno nebo osobní evidenční číslo je umístěn zvýrazňující pásek barvy žlutozelené fluorescentní z polyesteru o šířce 20 mm.

Na zádové části blůzy je umístěn nápis „HASIČI“ o délce 260 mm, výšce písma (bez háčků) 60 mm, šířce písma 12 mm, provedený velkými tiskacími písmeny. Horní okraj nápisu je 50 mm pod sedlem. Písmo je vyrobeno metodou tepelného transferu v barvě žlutozelené fluorescentní.


Kalhoty:

Přední díly kalhot mají v pase složený záhyb, boční kapsy jsou klínové. Rozparek je na zdrhovadlo nebo knoflíky. Zadní díly mají záševky. Na pravém zadním díle je umístěna jedna výpustková kapsa s patkou na zapínání. Na pravém bočním švu je umístěna nakládaná kapsa s patkou na zapínání. Pasový límec je nadšitý se 7 poutky na řemen. V dolním okraji je spínka na stuhový uzávěr. Dolní okraj je podehnutý a prošitý.

Provedení kalhot:

  1. přední díly mají záhyb směřující k bočnímu švu a zadní díly mají odšité záševky,
  1. boční kapsy jsou klínové v horním a dolním kraji zpevněné uzávěrkou a zadní kapsa je jednovýpustková s patkou do tvaru se zapínáním na stuhové uzávěry. Na pravém předním a zadním díle přes boční šev v místě holeně je zhotovena nakládaná kapsa s patkou do tvaru o rozměrech 180×190 mm zapínaná na stuhové uzávěry,
  1. rozparek je na zdrhovadlo nebo na knoflíky a ukončení rozparku je zpevněné dvěma uzávěrkami,
  1. pasový límec je nadšitý z vrchového materiálu, na pasovém límci jsou našita poutka na opasek o šířce 20 mm. Na vrchní straně pasového límce jsou našity knoflíky pro připnutí šlí. Pasový límec je přes boky stažen pruženkou o šíři 20 mm v tunelu, 2× nad sebou a zapíná se na 2 knoflíky,
  1. dolní okraj je podehnutý a prošitý strojem, u spodu kalhot je umístěna spínka na stuhový uzávěr.
  1. v pasovém límci jsou pod sebou strojem vyšity 2 dírky,
  1. u švů na vnější straně nohavic kalhot je po celé jejich délce všitá paspule barvy žlutozelené o šíři 2 až 4 mm na dvoujehlovém šicím stroji,
  1. knoflíky průměru 16 mm se čtyřmi otvory sou přišity v počtu:
    • 2 knoflíků na pravé straně pasového límce pro zapnutí kalhot,
    • 6 knoflíků na vrchní straně pasového límce na připnutí šlí,
    • 3 knoflíků v rozparku,
  1. všechny švy jsou začištěny proti třepení, sešity speciálním strojem se současným obnitkováním a zajištěny proti párání,
  1. kalhoty jsou opatřeny opaskem s rychlosponou. Opasek je z materiálu polyester o šíři 40 mm černé barvy. Rychlospona je černé barvy.

Popis a technické parametry obleku jako celku:

Oblek je vyroben dle technických podmínek pro šití pracovního stejnokroje II dle vyhlášky č. 255/1999 Sb. v platném znění, příloha č. 6 Technické podmínky pracovního stejnokroje II. Splňuje požadavky EN 340. Oblek je opatřen teflonovou úpravou dle normy EN 24920.

Materiál:

  • 100% bavlna
  • vazba 2/2
  • hmotnost 260 ± 7% g/m2
  • barva PANTONE 19–4019

Údržba:

Pro praní použijte běžné prací prostředky. Pro udržení funkčnosti oděvu je nutné dodržet níže uvedené ošetřovací postupy:

  • Maximální teplota praní 60°C
  • Výrobek se nesmí bělit.
  • Žehlení při maximální teplotě žehlící plochy 110°C.
  • Výrobek se nesmí chemicky čistit.
  • Výrobek se nesmí sušit v bubnové sušičce.

 


Kompletní balení Detail límce se zapínáním Horní polovina blůzy Detail zadního nápisu Detail švů Zapínání blůzy a rukávu Pravá přední kapsa Kompletní zapínání kalhot Knofíl pro přichycení šle Pravá kapsa kalhot Pravá zadní kapsa kalhot Boční kapsa kalhot Zapáníní nohavic Detail reflexního pruhu kalhot Blůza

Převzato www.pozary.cz

Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
Pracovní stejnokroj PS IIPracovní stejnokroj PS II
This content requires HTML5 & Javascript or Adobe Flash Player Version 9 or higher.


Ověřený zákazník

Přidáno: 25. 10. 2019
50% Kvalitní produktProdukt je velice kvalitní. Na postavu 170cm, bych doporučil změřit délku nohavic, protože zkušená švadlena je musela zkrátit. Jinak bez problémů. Děkuji.
Ověřený zákazník

Přidáno: 17. 9. 2019
30% Doporučovala bych velmi pěkný materiál , vše kvalitní ,velikosti ale nesedí.Zatim jsem byla vždy spokojená .
Ověřený zákazník

Přidáno: 2. 8. 2019
50% Můj první nákup první výstroje k SDH. K uniformě nejsou bohužel na skladě kalhoty, ale to není problém obchodu, nýbrž výrobce. Jinak max. spokojenost.
Ověřený zákazník

Přidáno: 7. 6. 2019
50% LehkýMožná mohly být ještě ohebnější, ale náááám to bude bohatě stačit :-D
Ověřený zákazník

Přidáno: 3. 6. 2019
0%



Související zboží

1 164 Kč s DPH
962 Kč bez DPH
výška:
velikost:
984 Kč s DPH
813 Kč bez DPH
výška:
velikost:
1 646 Kč s DPH
1 360 Kč bez DPH
střih:
velikost:
178 Kč s DPH
147 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz