porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Dýchací přístroj PSS 3000 Dräger

Dýchací prístroj PSS 3000 Dräger

Prodej zboží již SKONČIL.


Přístroj PSS® 3000 firmy Dräger je v současnosti jedním z nejlehčích transportních systémů pro
kompaktní dýchací přístroje.
Uplatnili jsme stejnou pokročilou technologii a filosofii konstrukce, jaká se používá i v naší nejvyšší řadě profesionálních dýchacích přístrojů pro krátkodobé a dlouhodobé použití.
Jádrem mimořádně odolného transportního systému je nový, pokrokový maximálně odlehčený a velmi pevný transportní rám z uhlíkových kompozitů s nízkou hmotností a s mimořádnou odolností vůči teplu, nárazům a chemikáliím.

S pomocí nejmodernější technologie mapování tlaku jsme vyvinuli trasportní
systém, který sleduje přirozené kontury lidského těla. A v důsledku toho poskytuje zlepšenou stabilitu a snížené namáhání zad, zátěž a únavu.
Tvarovaný trasportní systém přináší maximální pohodlí pro obě ramena a bedra, současně ale také optimalizuje rozložení zátěže podle těžiště těla, aby se zařízení nosilo příjemně a bezpečně.

Přesto, že jsme kladli důraz na pohodlí při nošení, můžete být ubezpečeni, že jsme nijak neslevili ze svých požadavků na volbu těch nejlepších a nejodolnějších materiálů, jaké jsou k dispozici, abychom minimalizovali vliv i těch nejnepříznivějších prostředí.
Hadice přívodu středotlakého vzduchu i hadice tlakoměru jsou integrovány do nosné konstrukce, aby se snížilo riziko zachycení a uvíznutí, což přináší zvýšení bezpečnosti a bezpečí při vstupu a práci ve stísněných prostorách.

Způsob vedení hadic umožňuje jejich přesun z jedné strany na druhou, aby bylo možno vyhovět preferencím uživatele pro přístup k tlakoměru.  Takto snadná je i výměna kterékoli z hadic.
Pro rychlý a nekomplikovaný servis disponuje dýchací přístroj Dräger PSS 300 celou řadu unikátních konstrukčních prvků, které během údržby zaručují minimální dobu odstávky, a tím i náklady.
Montáž a demontáž všech hlavních součástí je jednoduchá a rychlá.
Popruhy jsou k nosnému rámu upevněny novou metodou zajištění pomocí jediného dílu.
Kromě toho lze redukční ventil prvního stupně, který je kvůli zvýšené ochraně integrován do nosné konstrukce, snadno vymontovat .

Uvedený set obsahuje:
- nosič PSS 3000 (dle ČSN En 137:2006, část 2)
- držák plicní automatiky
- plicní automatika PSS-P (přetlak, krátká hadice)
- maska FPS 7730 M2-P-PC-EPDM, kandahár S-fix nebo náhlavní kříž, uni
- láhev ocel 6l

Dräger PSS 3000Dräger PSS 3000
Dräger PSS 3000Dräger PSS 3000
Dräger PSS 3000Dräger PSS 3000
Dräger PSS 3000Dräger PSS 3000
Dräger PSS 3000Dräger PSS 3000





Související zboží

7 901 Kč s DPH
6 530 Kč bez DPH
10 001 Kč s DPH
8 265 Kč bez DPH
9 317 Kč s DPH
7 700 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz