porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Skládací kolejová vana

Skládací kolejová vana
Kód zboží:170 020 276
 
Dodací doba:15 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:44 683 Kč
Cena s 21% DPH:54 066 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Skládací záchytná vana s konstrukcí navrženou pro použití v drážním kolejišti. Vana je určená pro ochranu životního prostředí, osob a předmětů při nežádoucím úniku nebezpečných látek z vlaků a jiných kolejových vozidel.

Speciálně tvarovaná konstrukce je vyvinutá tak, aby přesně kopírovala rozteč kolejiště, ale zároveň umožňovala i použití bez kolejové opory. Ideální využití vany je např. při nehodáchna železnici, na nádražích,v železničním depu, při odstávce neplněných vlakových cisteren, apod.

 Popis:
- konstrukce přesně navržená na rozchod 1435mm
- možnost tvarování okolo překážek
- boční vzpěry pro zajištění větší stability
- rychlé sestavení
- snadná manipulace
- maximální nosnost 200kg
- objem 800l
- možnost výpustné příruby
- složené rozměry 920x500x170mm
- rozložené rozměry 1210x2500x330mm
- hmotnost 12kg
- teplotní rozsah použití -30 °C až +70 °C

Záchytné vany ECCOTARP ET jsou určeny pro ochranu životního prostředí v případě ekologické havárie, kdy dochází k úniku nebezpečných látek. Jsou odolné vůči silně agresivním chemikáliím a ropným látkám. Oproti běžným plastovým vanám jsou snadno tvarovatelné, lehké a přenosné.

Příklady použití jsou široké – pro hasičské a záchranné sbory, v logistice, průmyslu, údržbě a opravách zařízení atd. Vany Eccotarp splňují podmínky ADR pro velkokapacitní přepravu nebezpečných látek (IBC kontejnery, sudy apod). Použití výrobků je možné v rozsahu teplot –30 až +70 °C.

V nabídce je desítka základních rozměrů, a je možné vyrobit i speciální rozměry na zakázku (největší vany LARGE mají 15×5 m a objem 22 500 litrů. Vany Eccotarp jsou vyrobeny z PVC vyztužené textilní tkaninou a se speciální povrchovou úpravou. S vanou je možné manipulovat pomocí ocelových lan, fixovaných do nerezových ok v bocích vany.

Vany nejsou určené pro dlouhodobé skladování nebezpečných látek. Při použití neznámé látky doporučujeme vložit do vany rezistenční vložku, která prodlouží životnost samotné vany. Žlutá podložka chrání vanu před mechanickým poškozením dna.

Výrobky ECCOTARP vyvinula a vyrábí česká firma METAL ARSENAL s.r.o. a vyváží je do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice. Výrobky Eccotarp jsou v nabídce katalogů nejvýznamnějších firem v oboru prevence nebezpečných látek.

 

Přehled produktové řady Eccotarp





zdroj: www.pozary.cz

SouborTypVelikost 
skladaci-kolejova-vana.pdfPDF File287 kBstáhnout 


webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz