porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Aditivum do benzinu

Aditivum do benzinu
Kód zboží:160 011 113
 
Dodací doba:skladem
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:198 Kč
Cena s 21% DPH:240 Kč
 


odeslat dotaz na produkt
Změnou od Nového roku na čerpacích stanicích je mezinárodní označení 95oktanového benzínu přejmenováno z dosavadního E5 na nové E10. Číslo za písmenem v označení značí maximální obsah biolihu v palivu: benzín E10 obsahuje 10 procent biosložky, což je dvojnásobek oproti původnímu E5.
 
Palivo E10 může způsobovat problémy některým součástkám palivového systému, kupříkladu gumovým těsněním a pryžovým hadicím, z nichž jsou lihem vysávána změkčovadla, hadice pak křehnou a mohou praskat. Oxidovat mohou i kovová potrubí pro vedení paliva. Podobně se můžeme setkat s problémy při studených startech, problémem jakéhokoli paliva obsahujícího líh je totiž jeho dlouhodobá stabilita, líh má snahu vázat vodu ze vzdušné vlhkosti.
 
Dalším problémem paliva obsahujících etanol je biodegradace, kdy může docházet ke tvorbě pevných nebo lepivých nerozpustných úsad, jež mohou ucpávat palivové trysky a filtry a způsobovat tím poruchy chodu motoru, zvlášť při delším než tříměsíčním odstavení motoru. 

BG 2026 Supercharge®II (BG 2126 stejný produkt s názvem Ethanol Corrosion Preventer): Kondicionér benzínu pro odstranění úsad, stabilizaci paliva a eliminaci nežádoucího efektu ethanolu v palivu. Unikátní přípravek do benzínu, který stabilizuje palivovou nádrž před degradací, korozí a vznikem oxidace po dobu 6 měsíců. Udržuje celý palivový systém bez úsad. Snižuje karbonové úsady ve spalovacím prostoru, vstřikovacím systému, v teplé části turba a v EGR systému. Snižuje spotřebu paliva a emise. Zabraňuje špatnému chodu motoru. Bezpečný pro katalyzátory a lambda sondy. Ideální prevence pro motory s přímým vstřikováním (GDi, FSi, TSI) před vznikem úsad a snížením výkonu motorů.

Dávkování: přidejte při každém tankování jedno balení 177 ml na 60 l paliva.



webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz