porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

GAROS G30 Rosenbauer - zásahový komplet

červená
Kód zboží:130 010 491 červená
 
Dodací doba:60 dnů
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:
Cena s 21% DPH:cena na poptávku
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
střih:
barva:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt
Rosenbauer

TŘÍVRSTVÝ zásahový komplet pro hasiče

Pouze malé procento hasičů potřebuje dodatečnou tepelnou ochranu potřebnou pro hašení požárů v interiéru. To je důvod, proč Rosenbauer vyvinul GAROS G30, ochranný oblek, který je perfektní volbou pro všechny ostatní hasičské aktivity a zároveň nabízí velmi vysokou úroveň pohodlí pro nositele. Nabízí značné výhody v regulaci teploty a volnosti pohybu a pomáhá hasičům zvládat dlouhé a náročné operace. Další výhodou GAROS G30 je jeho hospodárnost. Díky tomu je chytrou alternativou, když protipožární obleky (úroveň 2 pro tepelnou ochranu) ve skutečnosti nejsou potřeba.

Norma EN 469 rozlišuje dvě úrovně ochrany ochranných obleků. GAROS G30 splňuje požadavky na ochranu proti pronikání vody a odolnost proti vodní páře, a splňuje úroveň 1 (X1) indexu přenosu tepla a plamene. Díky tomu je znatelně lehčí a velmi pohodlně se nosí při dlouhých operacích a fyzicky náročných aktivitách.

Oblek je ideální pro technické záchranné operace - při vývoji GAROS G30 použil Rosenbauer tenčí verzi vysoce izolační tepelně ochranné vrstvy z protipožárního obleku FIRE FLEX. To nabízí obrovské výhody všem záchranářům, kteří se nezapojují do hašení požárů uvnitř budov. U obleku je zlepšený odvod tělesného tepla. Tenčí materiál umožňuje optimální volnost pohybu a rychlost. Snížená hmotnost činí oblek pohodlnějším při nošení a zajišťuje, že záchranáři zvládnou dlouhé operace bez únavy. Skutečnost, že vnitřní podšívka je tenčí, neovlivňuje ochranu, kterou nabízí proti krátkodobému vystavení teplu, větru a vodě. Díky tomu je GAROS G30 dokonalým ochranným oblekem pro technické záchranné operace.

GAROS G30 je stejně jako oblek FIRE FLEX, vyroben z materiálů, které jsou nejen robustní a odolné, ale splňují i ty nejnáročnější požadavky na odolnost proti ohni, vodotěsnost a paropropustnost. Vnější materiál je NOMEX® NXT, který je vysoce odolný vůči mechanickému namáhání a vysokým teplotám. Díky svému dlouhotrvajícímu hydroizolačnímu nátěru si zachovává schopnost odpuzovat nečistoty a vodu po mnoho let. To zajišťuje, že prodyšná membrána pod ní a tím i nositel jsou dokonale chráněni.

GAROS G30GAROS G30
GAROS G30GAROS G30
GAROS G30GAROS G30
GAROS G30GAROS G30
GAROS G30GAROS G30





Související zboží

16 823 Kč s DPH
13 903 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz