porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

pěnový systém RFC CAFS Cube S

penový systém RFC CAFS Cube S
Kód zboží:
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:
Cena s 21% DPH:cena na poptávku
 


odeslat dotaz na produkt

RFC CAFS Cube S je přenosný pěnový systém s velmi kompaktními rozměry, který umožňuje hašení požárů na nepřípustných místech a ve výškách. Umožňuje výrobu mokré a suché pěny na stlačený vzduch (DLS 200/600) a lze jej použít také k výrobě smáčedla nebo směsi vody a pěny. Systém je ovládán prostřednictvím motoru poháněného vodou, což znamená, že každý hasičský vůz s vodním čerpadlem může být vybaven systémem pro výrobu pěny na stlačený vzduch bez jakýchkoli přestaveb.

Inteligentní konstrukce umožňuje individuální upevnění pomocí standardních montážních systémů, nebo flexibilní výměnu namísto generátoru elektrické energie na přepravní rám 8 DIN. Umožňuje i pohodlnou demontáž z vozidla a umístění na místě zásahu pomocí čtyř sklopných rukojetí pro přenášení. 

S CAFS Cube S se snadno manipuluje díky ručnímu ovládání a motoru, který je poháněn vodou přes hadicové vedení. Mimořádně snadná údržba a spolehlivost díky absenci elektrických systémů a pohonu spalovacím motorem. Během provozu nevznikají žádné emise hluku ani výfukových plynů.

Díky maximálnímu chlazení, účinnému vytěsnění kyslíku a důkladnému proniknutí hasiva do hořícího předmětu dochází k vynikajícímu hasicímu účinku. CAFS Cube S má vysoký stupeň ochrany proti zpětnému hoření v důsledku přerušení dodávky kyslíku a nepřetržitému chlazení. Má také preventivní ochranu proti odletujícím jiskrám a teplu pro majetek ohrožený požárem.

V případě zájmu nebo dotazů kontaktujte pana Mlatečka. 

+420 607 022 089
mlatecek@vyzbrojna.cz

hmotnostcca 150 kg
rozměry cca 806 x 434 x 578 mm (š x h x v)
sací výška1,5 m
průtok vodní/pěnový režimcca 200 l/min při tlaku 6,5 bar
průtok CAFS režimcca 50-200 l/min při tlaku 6,5 bar
CAFS CUBE SCAFS CUBE S
CAFS CUBE SCAFS CUBE S
CAFS CUBE SCAFS CUBE S




webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz