porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Dýchací přístroj PSS 4000, maska s náhlavním křížem

Dýchací prístroj PSS 4000, maska s náhlavním krížem
Kód zboží:150 040 080
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:31 932 Kč
Cena s 21% DPH:38 638 Kč
Uvedená cena je platná pro vybranou variantu níže.
 
Varianta 1:
informace k variantám / velikosti


odeslat dotaz na produkt

Dýchací přístroj PSS® 4000 - maska FPS 7730 s kandahárem je jedním z nejlehčích transportních systémů pro kompaktní dýchací přístroje ve své třídě, který je určen pro hašení požárů v extrémních podmínkách.
Uplatňuje stejnou pokročilou technologii a filosofii konstrukce, jaká se používá i v nejvyšší řadě profesionálních dýchacích přístrojů pro krátkodobé a dlouhodobé použití.
Jádrem mimořádně odolného transportního systému je nový, pokrokový maximálně odlehčený a velmi pevný transportní rám z uhlíkových kompozitů s nízkou hmotností a s mimořádnou odolností vůči teplu, nárazům a chemikáliím.

Model PSS 4000 je oproti modelu PSS 3000 designově vylepšený, nové polstrování zaručuje pohodlnější nošení.
Novinkou jsou snadno ovladatelné robustní ocelové přezky, nové je také i nastavování bederního pásu "Pull Fordward" zatáhnutím směrem dopředu, což je daleko rychlejší a pohodlnější.

Uvedený set obsahuje:

  • nosič PSS 4000 (dle ČSN En 137:2006, část 2)
  • držák plicní automatiky
  • plicní automatika PSS-P (přetlak, krátká hadice)
  • maska FPS 7730 s náhlavním křížem UNI
  • láhev ocel 6l nebo kompizit (výběr v lokacích)

Osvědčená technologie pro přívod vzduchu
Základem všech produktů typové řady PSS firmy Dräger je univerzálnost. Dýchací přístroj Dräger PSS 4000 umožňuje uživateli využívat výhod nejmodernějších technologií pro ochranu dýchání - stejně pokročilý pneumatický systém je ve špičkovém dýchacím přístroji Dräger PSS 7000 - proto je volbou novátorských hasičských sborů celého světa.

Snadná údržba a servis
Pro rychlý a nekomplikovaný servis disponuje dýchací přístroj Dräger PSS 4000 celou řadu unikátních konstrukčních prvků, které během údržby zaručují minimální dobu odstávky, a tím i náklady. Montáž a demontáž všech hlavních součástí je jednoduchá a rychlá. Popruhy jsou k nosnému rámu upevněny novou metodou zajištění pomocí jediného dílu. Kromě toho lze redukční ventil prvního stupně, který je kvůli zvýšené ochraně integrován do nosné konstrukce, snadno vymontovat.

Moderní nosný systém
S pomocí nejmodernější technologie mapování tlaku jsme vyvinuli trasportní systém, který sleduje přirozené kontury lidského těla, a v důsledku toho poskytuje zlepšenou stabilitu a snížené namáhání zad, zátěž a únavu. Tvarovaný trasportní systém přináší maximální pohodlí pro obě ramena a bedra, současně ale také optimalizuje rozložení zátěže podle těžiště těla, aby se zařízení nosilo příjemně a bezpečně.

Integrované hadice
Hadice přívodu středotlakého vzduchu i hadice tlakoměru jsou integrovány do nosné konstrukce, aby se snížilo riziko zachycení a uvíznutí, což přináší zvýšení bezpečnosti a bezpečí při vstupu a práci ve stísněných prostorách. Způsob vedení hadic umožňuje jejich přesun z jedné strany na druhou, aby bylo možno vyhovět preferencím uživatele pro přístup k tlakoměru. Takto snadná je i výměna kterékoli z hadic.

maskamaska
nosičnosič
lahev carbon (kompozit)lahev carbon (kompozit)
lahev ocellahev ocel
PSS4000PSS4000





Související zboží

10 001 Kč s DPH
8 265 Kč bez DPH
9 317 Kč s DPH
7 700 Kč bez DPH
7 901 Kč s DPH
6 530 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz